Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Увага! Інформацію про збиті російські ракети під Славутичем підтверджено

Увага! Інформацію про збиті російські ракети під Славутичем підтверджено фото

У соціальних мережах з'явились фото російських ракет, які за попередньою інформацією були збиті поблизу Славутича.

Очільник міста Юрій Фомічев надав коментар щодо цього:

"Увага! Інформацію підтверджено: під час перевірки території, у лісі під Славутичем знайшли ось таку Точку-У. Цей "подарунок" руського міра лежить у нашому лісі ще з часів окупації. Ракета була збита нашою системою протиповітряної оборони і зараз НЕ несе жодної загрози. Але!"

 

Юрій Фомічев застеріг, що відвідувати ліси зараз категорично заборонено, адже таких "подарунків" може бути ще багато. Зараз наші тероборонівці та сапери прочісують територію і розміновують та знешкоджують нерозірвані боєприпаси. Давайте не наражати себе на небезпеку наштовхнутися на небезпечні об'єкти під час прогулянки, і тим паче, не дай бог, їх знайдуть ваші діти. Нагадуйте малечі, що чіпати руками будь-як незрозумілі предмети — категорично заборонено. Якщо знайшли щось підозріле — одразу дзвоніть в поліцію, вони відреагують миттєво і прибудуть з бригадою розмінувальників із спеціальним приладдям.

За словами міського голови, ракету знайшли два дні тому.

"Певний час ми розбирались, звідки вона взялась і чи становить загрозу наразі. Я не можу публікувати неповну чи не до кінця достовірну інформацію, тому не про всі новини населенню повідомляють моментально. Запам'ятайте, в часи війни військова адміністрація і Генштаб координує всі такі питання. Не піддавайтеся провокаціям. Завжди дочекайтесь офіційної перевіреної інформації. І все буде Україна!", - запевняє Юрій Фомічев.

Він також додав коментар щодо ситуації на кордоні.

"Радник голови МВС Вадим Денисенко заявив, що імовірність наступу Білорусі на Україну низька. За його словами, на сьогоднішній день поки що немає ознак підготовки білорусів до наступу, продовжуються навчання на їхній території. Секретар РНБО Данілов запевняє, що у білорусів немає спроможності та сил до великого вторгнення. А російські військові, які брали участь у вторгненні з Білорусі, здебільшого зараз перебувають на сході України.

❗️Але знову є але. У нашої військової адміністрації є інформація, що на кордонах продовжують формуватися диверсійно-розвідувальні групи. Тому будьте пильними, дотримуйтесь комендантської години і світломаскування, не торкайтеся незнайомих предметів (навіть покинутих дитячих іграшок на майданчиках) і повідомляйте про підозрілих осіб нашій поліції чи ТрО. Вони розберуться", - пояснює мер Славутича.

Тож будьте обачними, не нехтуйте правилами безпеки і бережіть себе та своїх близьких.

Читайте також: Поблизу Славутича збили ворожі ракети (фотофакт)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: