Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі створено координаційний центр для діяльності волонтерів в умовах війни

У Славутичі створено координаційний центр для діяльності волонтерів в умовах війни фото

Питання узгодженості діяльності волонтерів в умовах воєнного стану постало у центрі уваги круглого столу, що відбувся у залі засідань Славутитцької міської ради.

🇺🇦Міський голова Юрій Фомічев, що розпочав зустріч, запропонував відпрацювати у місті єдину, чітку систему допомоги Збройним Силам України.

🇺🇦Волонтери, представники міської влади, профспілок, депутати, підприємці, військові висловлювали свої думки та бачення, озвучували проблеми і пропонували шляхи вирішення питань, що стосуються покращення роботи волонтерського руху міста Славутича.

🇺🇦Віктор Одиниця, директор Соціально-психологічного центру запропонував чіткий алгоритм діяльності: Що треба? Хто може допомогти? Як допомогти? Як передати допомогу?

На зустрічі поза увагою не залишилося питання оточення та окупації Славутича, що відбулося з початку війни; загрози, яка залишається зі сторони кордону з білорусією; важливості діяльності Славутицької роти охорони та добровольчого формування територіальної громади міста.

🇺🇦Після продуктивної дискусії прийняли попереднє рішення: допомога повинна направлятися мобілізованим ЗСУ, у тому числі славутичанам, Славутицькій роті охорони та добровольчому формуванню Славутицької територіальної громади.

🇺🇦Головою координаційного центру запропоновано обрати Віктора Одиницю, який запросив до робочої групи включити: Ніну Єрьоміну, Ларису Маслій, Арину Старовойтову, Дмитра Корчака.

🇺🇦Славутичани активно допомагали, допомагають і будуть допомагати своїм захисникам, адже кожний відчуває свою причетність до перемоги над ворогом. А волонтерський хаб виведе на новий продуктивний рівень цю важливу діяльність.

Нагадаємо, у Славутичі розпочав роботу новий сайт, де будуть зібрані усі військові та тактичні потреби міста Славутич чи повʼязаних з ним людей.

Разом ми сила. Все витримаємо і переможемо!💙💛

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: