Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Срібло за новий брендинг Чорнобиля на Міжнародному фестивалі "Каннські леви-2022"!

Срібло за новий брендинг Чорнобиля на Міжнародному фестивалі "Каннські леви-2022"! фото

На Міжнародному фестивалі "Каннські леви" (Cannes Lions), що є ключовою подією для авторів, де обирають найкращі роботи у сфері реклами та визначають тренди, українська креативна агенція Banda представила новий брендинг Чорнобиля.

За інформацією із фейсбук-сторінки Амбасадора Славутича Лали Тарапакіної, Banda Agency отримала срібло за брендинг Чорнобиля!

 

 

"СРІБЛО за брендінг ЧОРНОБИЛЯ на Каннських Левах 2022! Banda Agency, дякуємо, ви найкращі! Три нагороди сьогодні - українські. Ми змінюємось на очах всього світу і у власних очах. Бачите, як поступово зникає наша меншовартість?", - написала вона.

 

До шорт-листа фестивалю потрапили чотити українські проєкти, серед них проєкти айдентики острова Хортиця та Чорнобиля, авторами яких є Bickerstaff.284 та Banda Agency.

Нагадаємо,  раніше slavutych.info повідомлялося про дві нагороди Banda Agency на Всесвітньому конкурсі реклами та креативу Epica Awards 2021 за брендинг Чорнобиля. Тоді Banda отримала золото в категорії Brand Identity та срібло в категорії Graphic Design. 

Вітаємо з перемогою! Все буде Україна! Детальніше про бренд Чорнобиля https://banda.agency/chornobyl/

Читайте також: "Дві нагороди за брендинг Чорнобиля отримала Banda на Epica Awards 2021"

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: