Завантаження ...

Врятуй Славутич!

Врятуй Славутич! фото

21 червня у Славутичі відбувся онлайн круглий стіл «Save Slavutych».

✅ Міжнародна онлайн-подія «Врятуй Славутич!» зібрала разом інституції, що готові рятувати та допомагати місту впоратися із проблемами у період війни.

Цього разу говорили суто про виклики медичної галузі міста Славутича. Представники міських медичних установ, іноземні та українські партнери міста, благодійники, експерти, представники медичного бізнесу, виробники медичного обладнання розповідали про поточний стан справ у медичній сфері, про нагальні потреби та виклики у наданні екстреної допомоги, реабілітаційних послуг жителям славутицького регіону у період війни та у повоєнні часи.

💙💛"Своєрідний тест на чуйність – це період, коли Славутич опинився в оточенні ворожих військ, в окупації та на межі гуманітарної катастрофи – з честю пройшли усі славутичани, а надто наші лікарі, але особливо – партнери та благодійники! Ми щиро дякуємо вам за це", - зазначив міський голова міста Славутича Юрій Фомічев.

✅ Були презентовані також й нові ідеї у розвитку медичної сфери Поліського регіону, зокрема Славутича. Найголовніше – ми почули від експертів слушні думки та пропозиції як покращити ситуацію у медичній сфері міста у повоєнні часи.

Якісна діагностика, екстрена допомога, різні види реабілітації у часи війни у повоєнний період, а також стажування закордоном українських фахівців – це коло питань, що були обговорені.

‼ У цій дискусії взяли участь представники КНП «Славутицька міська лікарня» (директор медичний Володимир Скорик, лікарі Георгій Ловигін та Олександр Філатов), Господарська асоціація лікарів «Славмед» (ФОП Вадим Успенський), Центр відновного лікування «Вільний рух» (директор Світлана Доманська), Центр «Благодар» (директор Ганна Лутченко), проєкт «Віта Клініка» (Андрій Ємелін).

Більше 30 установ (зокрема, благодійні фонди) отримали вичерпну інформацію (презентації, бізнес-плани, відео) про поточний стан справ у медичній галузі Славутич.

Був презентований веб-сайт Благодійного Фонду «ЧАЕС – Славутич – Розвиток» https://helpslavutych.arr.in.ua/eng/ , де кожний зможе долучитися до збору коштів на гуманітарні потреби міста.

✔ Ми дякуємо компанії TRIADA AGENCY TRANSLATIONS за наданий синхронний переклад, ТРК «Славутич Медіа Дім» – Олександру Демідову, Sweetanok Studio – Віталію Дорошу, відділу інформаційних технологій та електронного врядування виконкому – Дмитру Скороходу, за технічну підтримку події. Круглий стіл модерувала директорка Агентства регіонального розвитку м.Славутича Арина Старовойтова.

Організатори онлайн-події: виконавчий комітет Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, Комунальне підприємство «Агентство регіонального розвитку» м.Славутича.

Тримаймо стрій! Все буде Україна!

З усіх питань телефонуйте: Старовойтова Арина, +38 050 900 94 74, електронна адреса організаторів arr.slavutych@gmail.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия