Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міжнародна онлайн-подія, присвячена медицині Славутича!

Міжнародна онлайн-подія, присвячена медицині Славутича!  фото

Міжнародна онлайн-подія, що буде присвячена медичній сфері Славутича, відбудеться 21 червня 2022 року, з 11:00 до 13:00.

Інформацію про подію міжнародного значення надала Славутицька міська рада.

До обговорення викликів медичної галузі міста ми запросили інституції, що готові рятувати та допомагати місту впоратися із проблемами у період війни. Ми поговоримо про поточний стан справ у медичній сфері, розповімо про нагальні потреби та виклики у наданні екстреної допомоги жителям славутицького регіону.

Будуть обговорені перспективи та ініціативи з розвитку медичної сфери міста у повоєнні часи. Якісна діагностика, екстрена допомога, різні види реабілітації у часи війни, а також стажування закордоном українських лікарів – це коло питань до обговорення.

Ми презентуємо нові ідеї у розвитку медичної сфери Поліського регіону, зокрема Славутича, а також готові отримати ваші пропозиції та ідеї як покращити ситуацію у медичній сфері міста у повоєнні часи.

До участі запрошуються іноземні та українські партнери міста, благодійники, експерти, представники бізнесу, наукова та професійна спільнота, державні інституції, виробники медичного обладнання та фармацевтичні кампанії.

Організатори онлайн-події: виконавчий комітет Славутицької міської ради та  КП «Агентство регіонального розвитку» м.Славутича.

Мови події - українська, англійська, буде забезпечуватися синхронний переклад.

 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: