Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Війна не знає свят!

Війна не знає свят!  фото

Волонтери ВО «Соняшник» з перших днів війни допомагають нашим бійцям на сході. Завдяки їхнім вмілим рукам і добрим серцям для захисту наших оборонців виготовлено уже кілометри маскувальних сіток.

Наші волонтери працюють невтомно, майже щодня, навіть у святкові дні.

 

«Війна не знає свят! Тільки свято Перемоги! Тому, виконавши - з Вашою, славутичани, та Божою допомогою завдання на 2 сітки по 100 "квадратів", тут же взялись за замовлення славутицьких бійців на 5 сіток - 250 "квадратів" Плели і в п"ятницю, і в суботу, і в неділю, і таким чином 1 сітка вже готова. І сьогодня будемо плести, і завтра...», - акцентує лідерка групи Наталя Ніколайчук.

 

Багато часу забирає нарізання стрічок. Зазвичай, половина людей нарізає, інша половина - плете. До доброї справи долучаються навіть дітки, беруть посильну участь та співають при тому патріотичних пісень.

Як розповідала Наталія Миколаївна slavutych.info раніше, сітка коштує, як 1-2 кевларові каски, тому з метою економії коштів налагодили виготовлення сіток з підручних матеріалів. Для цього використовують стрічки, нарізані з непотрібних домашніх речей та одягу, які вручну закріпляються на риболовній сітці.

Використовують тканину відповідних кольорів хакі, бавовняну чи трикотажну, вона не повинна плавитись. Якщо маєте непотрібні речі такої якості і кольору, можете віддати їх для виготовлення захисних сіток. Звертається до містян Наталя Ніколайчук.

Плести потрібно, закриваючи кожну клітинку. Смуги потрібно повертати. Для того, щоб з дрону вони виглядали як рослинність

Уявіть, тільки на одну сітку треба близько 25 тисяч (!!!) стрічок шириною не більше 3см довжиною не менше 15 см.

Наші невтомні волонтери групи «Соняшник» закликають приєднатися до плетіння маскувальних сіток  у теплиці, з понеділка до четверга, щодня з 16:00.

Потреба в захисному покритті для українських солдатів іде на сотні. Маскувальні сітки дають змогу бути непомітними та бережуть життя військових. 

Долучайтеся до доброї справи! Україна нездоланна! Наближаємо перемогу разом!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: