Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбудеться благодійнй турнір з футболу, за участю професійних гравців

У Славутичі відбудеться благодійнй турнір з футболу, за участю професійних гравців фото

За ініціативи Павла Щедракова та Валентина Копилова, а також Спортивного клубу «АТОМ», 11 червня у Славутичі відбудеться благодійний турнір з футболу "Разом до перемоги".

Як повідомив slavutych.info Валентин Копилов, головною ідеєю проведення турніру було бажання надати адресну допомогу  славутичанам, які боронять батьківщину на передовій.

За його словами, він разом з Павлом зателефонували всім знайомим, аби запросити до участі у змаганнях і залучити до благадійної акції. Саме тому участь у турнірі буде коштовною: 100 грн з кожного гравця-учасника.

 

«На даний час заявлено 6 команд. Майже всі колишні футболісти або люди, які люблять грати у футбол, мають певний досвід. Але є кілька команд зі спортсменів та бажаючих допомогти бійцям на передовій», - розповідає Валентин Копилов.

 

Головним суддею змагань буде Павло Щедраков - справжня зірка футболу!

Павло колишній професійний футболіст. Тривалий час був капітаном футбольної команди Футбольного клубу «Десна»,  м.Чернігів.

Павло Щедраков – легенда цього клубу. Його знають всі футбольні фанати.

Минулий сезон він провів у ФК «Говерла-Закарпаття» (м.Ужгород), і з цією командою грав сезон у вищій лізі українського футболу.

Валентин  розповів, що серед бажаючих взяти участь саме у благодійній акції є багато людей, які не мають команд, але дуже хочуть долучитися до турніру.

 

«Такі люди теж на залишаться поза грою. Для них теж знайдеться місце у команді. Обмежень нема», - стверджує організатор турніру.

 

Серед команд-учасниць також будуть грати і юні славутичани, віком 13-14 років. У них теж є велике бажання підтримати наших збройників.

Ще буде створена команда гравців з числа дзюдоїстів, до складу якої ввійде і сам Валентин.

Нагадаємо, Валентин Копилов – багаторазовий чемпіон України з дзюдо та самбо, срібний призер Чемпіонату світу з самбо, срібний призер Чемпіонату Європи з самбо. Валентин 5 років перебував у збірній команді України з дзюдо.

 

Нині він тренер КДЮСШ м. Славутич з дзюдо та представник СК «АТОМ», клубу-організатору цього турніру.

Серед гравців також будуть і славутицькі дівчата-футзалістки.

Аби взяти участь у турнірі, ви можете підійти до футбольного майданчику 4-ї школи, де з 9:00 до 10:00 відбудеться реєстрація учасників турніру. Якщо ж ви не маєте футбольної команди, то вас, на час гри, доєднають до будь-якої, що вже зареєструвалася.

Сама гра розпочнеться об 11:00 і буде проведена за олімпійським принципом ПЛЕЙ-ОФФ: вибуває той, хто програв.

Отож, долучайтесь до добрих справ і отримуйте задоволення від гарної гри!

Олександра ЛАТИШЕВА

Фото з інтернету

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: