Завантаження ...

Онлайн-зустріч щодо новаторських ідей у галузі економіки

Онлайн-зустріч щодо новаторських ідей у галузі економіки фото

У віторок,7 червня, відбулась онлайн-зустріч з польськими партнерами міста Славутича, під час якої учасники заходу поділилися інноваційними проєктами у галузі енергетики.

За повідомленням Агенства регіонального розвитку м.Славутич, під час зустрічі польська сторона презентувала для Славутича попередні рішення в галузі енергетики.

Зокрема мова йшла про енергію з біомаси, використання сонячної енергії, теплових насосів та підвищення енергоефективності для електростанцій.

 Досвідом Польщі у цій галузі поділились: Пьотр Трояновський - директор команди CBRE GWS, Анджей Розмариновський - керівник групи впровадження, CBRE GWS, Шимон Ванцерц - технічний менеджер проектів, CBRE GWS, Марлена Ідчак - президент правління Top Grupa Polska Sp. z o.o., Олена Сіваш - президент правління BWCP Holding Sp. z o.o., Олександр Лойченко - співвласник BWCP Holding Sp. z o.o., Ольга Войтковська-Пачоска - менеджер з розвитку, BWCP Holding Sp. z o.o.

 Команда Славутича розповіла про вже існуючі енергетичні та енергозберігаючі проєкти міста, наголосила на викликах та проблемах міста у питаннях енергоефективності у воєнний та повоєнні часи.

Інформацію про поточний стан справ у Славутичі надали Юрій Фомічев – міський голова міста Славутича, Віктор Шевченко – перший заступник міського голови, Арина Старовойтова – директорка КП «Агентство регіонального розвитку» м.Славутича, Ігор Папкович – CEO 7GRAM, бізнес-партнер міста.

 Сторони домовилися про можливий візит польської делегації до Славутича, з метою реалізації місцевого бачення та вироблення найбільш відповідних рішень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия