Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Кордон охороняється і постійно моніториться!", - Юрій Фомічев

"Кордон охороняється і постійно моніториться!", - Юрій Фомічев фото

Після публікації Славутицької роти охорони ЗСУ щодо максимальної пильності, міський голова Юрій Фомічев звернувся з роз'ясненням до населення.

Своє звернення очільник Славутича опублікував на своїй сторінці у facebook.

 

❗️Друзі! Помітив схвильованість у місті з приводу новин про начебто активності на кордоні з боку Білорусі. Хочу сказати славутичанам важливу річ.

Війна йде на всіх фронтах. Дуже потужно вона ведеться й на інформаційному фронті. Мета інформаційно-психологічних операцій з боку росії – дестабілізувати, нагнітати, посіяти паніку. Не піддавайтесь на провокації, щоби не стати інструментом в руках ворога. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації. А що кажуть офіційні джерела?

Минулого тижня голова Київської обласної військової адміністрації побував у прикордонних зонах нашого регіону. Запевнив, що що жодних активностей з боку білоруського кордону не спостерігається.

Під час нещодавнього брифінгу для українських медіа, Президент Зеленський також повідомив: «Ми готуємося до всіх ризиків вторгнення, але поки що наші аналітики, експерти, не бачать реальних ризиків повторного вторгнення з Білорусі»

⚠️ Водночас Славутицька рота охорони ЗСУ повідомляє про активність диверсійно-розвідувальних груп. Тож закликають громадян бути пильними, а при виявленні підозрілих осіб або предметів повідомляти про усі випадки до Національної поліції України та підрозділів Збройних сил України. Нагадують про необхідність суворо дотримуватися комендантської години та світломаскування.

Додам, що кордон охороняється і постійно моніториться! А у нашому регіоні в цілодобовому режимі працює оперативний штаб. Я ж постійно на зв’язку із військовою адміністрацією, та щодня отримую актуальні новини про ситуацію на кордоні. Тому, навіть якщо ворожі війська щось надумають (а там не вгадаєш, що в голові), то це вже не буде для нас несподіванкою. Ми зможемо швидко на це відреагувати, наприклад, евакуювати жінок і дітей. Та віримо, що не знадобиться. Буду тримати вас в курсі актуальних подій.

Юрій ФОМІЧЕВ, міський голова Славутича
 
Зветаємо увагу, що slavutych.info у своїх публікаціях використовує лише перевірену інформацію з перших уст, офіційних джерел та авторитетних ЗМІ
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: