Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До уваги підприємців, які стали військовослужбовцями і обороняють Україну

До уваги підприємців, які стали військовослужбовцями і обороняють Україну фото

До уваги військовослужбовців, які сьогодні захищають Україну на всіх напрямках.

Поки ви на службі, ваші родини підтримують у тилу!

Український ветеранський фонд прагне підтримати ваш бізнес, яким наразі опікується хтось із ваших рідних, а також підтримати власну справу ваших дружин, чоловіків, дітей та батьків.

Сума фінансування сягає до 20 000 грн. Щоб отримати кошти, потрібно:

1️⃣ Зібрати пакет обовʼязкових документів, а саме:

- скан паспорта заявника з пропискою

- скан довідки ВПО (скріншот із Дії не підходить)

- скан виписки чи витягу з ЄДР про ФОП чи самозайняту особу,

- скан підтвердження статусу ветерана, а саме: посвідчення учасника бойових дій, посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни, посвідчення учасника війни, та члена сім’ї ветерана війни

- документи, що підтверджують покупку після 24 лютого 2022 року для роботи бізнесу відповідно до КВЕДів (чек або видаткова накладна).

2️⃣ Надіслати свою заявку з документами через аплікаційну форму на сайті в розділі мікрофінансування бізнесу — https://veteranfund.com.ua/

3️⃣ Отримати відповідь від Фонду — після перевірки пакету документів.

4️⃣ Після схвалення — отримати кошти.

Важливо!

🔹 Якщо подається Ваша дружина/чоловік — треба додати один із документів, що підтверджує статус ветерана у переліку вище, та копію свідоцтва про одруження.

🔹 Якщо подається Ваша дитина — треба додати один із документів, що підтверджує статус ветерана у переліку вище, та копію документа, що підтверджує спільне проживання з ветераном до війни.

🔹 Якщо подається Ваш «цивільний» чоловік або Ваша «цивільна» дружина — треба додати в систему один із документів, що підтверджує статус ветерана у переліку вище, та копію відповідного рішення суду, яким встановлено факт проживання однією сім’єю.

Ті, хто правильно заповнить заявку, завантажить увесь пакет документів, зможуть отримати відшкодування на суму до 20 000 гривень протягом 10 днів.

Заявки приймаються до завершення воєнного стану. Але варто поквапитися, адже Український ветеранський фонд може відшкодувати перші 500 заявок.

Якщо у ході заповнення аплікаційної форми — у вас виникатимуть запитання — надсилайте їх на офіційну пошту Фонду: veteranfundua@gmail.com.

За повідомлення Сухопутні війська ЗС України

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: