Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нагородження обдарованої молоді Славутича (фото)

Нагородження обдарованої молоді Славутича (фото) фото

2-го червня у КЗ «Кіноконцертний комплекс» , вже в 25 раз, відбулось нагородження обдарованої молоді міста Славутича, щорічне свято, яке проводиться після завершення навчального року та входить в програму заходів до Дня міста.

 Ведуча свята  директор ККК Лариса Маслій сказала:

"Сьогодні ми вшановуемо кращих з кращих за високі досягнення у сфері науки,культури, спорту. Молодь, яка збогачуе нашу науку, спортивні досчгнення, славить наше місто, Україну, неповторними своїми талантами, підносіть нашу українську культуру своєю кропіткою працею, береже добробут нашої незалежної України, нашого прекрасного міста Білого Ангела».

Після  гімну України з вітальним словом до обдарованої молоді звернувся міський голова Юрій Фомічев:

 

«Я радий вітати всіх вас у цій залі. Це означає, що ви у Славутичі, це означае, що ви в Україні. Це означає, що вам не байдужа ця країна, ії майбутне і це, мабуть, головне, чому ми повінни перемогти.  І ми  Переможемо!  Війна не закінчілася 31 березня, коли ворог пійшов з Чернобильської станції і від Славутича. Війна продовжуєтся, події на сході та півдні держави прикро нагадують нам, що вся країна у війні.

Всі ми на фронті, кожен на своему місці, навіть наша малеча на фронті за майбутнє. На нас напав ворог, але ми переможемо, виженемо геть, бо ми хочемо бути самостійними на цій землі, своєму краї, своїй країні. Учора був День захісту дітей, але в Славутичи був день жалоби. Війна забрала життя нашого Героя, завтра знову похорони.  Хочеться думать, що це остання жертва до перемоги, але війна забирає наших Героїв. Та ми точно вистоїмо!»

 

Юрій Фомічев запропонував хвилиною мовчання вшанувати усіх тих, хто загинув  при оборолні Славутича, на сході країни, усіх, хто загинув протягом8 років вйни.

Від імені усіх батьків, усіх дорослих, міський голова промовив слова вибачення перед дітьми за те, що сьогодні вони стали справжними дітьми війни.

 

"Але перемога буде за нами, ми будемо святкувати ще краще День міста, наша країна буде іншою!  А з такими, як ви, вона буде однієюї з кращих країн світу! Слава Україні", - додав Юрій Фомічев.

Нагородження медалями почалось з номінації "За особливи досягнення". Взагалі, у разноманітних номінаціях, разом з колективними нагородами, на сцену Кіноконцертної зали піднялось біля 150 представників обдарованої молоді Славутича.

Вадим ІВКІН, член Національної спілки журналістів України

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: