Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

КП «АРР» планує перейти на електронний формат інформування

КП «АРР» планує перейти на електронний формат інформування фото

Агенство регіонального розвитку м.Славутич нагадує, що відповідно до укладених договорів електронна адреса є офіційним засобом для зв’язку з орендодавцем/балансоутримувачем.

🔴АРР звертається з проханням, систематично перевіряти  електронні пошти з метою своєчасного отримання актуальної та важливої інформації.

"У разі зміни електронної адреси, просимо вас вчасно інформувати нас про це на офіційну адресу КП «Агентство регіонального розвитку» м.Славутича arr.slavutych@gmail.com

 У зв’язку із поточною ситуацією в Україні, зокрема через те, що окремі орендарі знаходяться поза межами країни, ми вимушені застосовувати дистанційний формат роботи та спілкування", - йдеться у повідомленні.

🔴Зважаючи на це, у подальшому КП «АРР» планує перейти на електронний формат інформування саме із застосуванням електронної пошти. Розсилка у Вайбер/Телеграм буде використовуватися нами тільки для оперативних оголошень.

☎ З усіх питань телефонуйте: начальник депертаменту управління комунальним майном КП "АРР" Гапанчук Валентина Андріївна, 099 281 25 83

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: