Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Потрібно дивитись в майбутнє (відео)

Потрібно дивитись в майбутнє (відео) фото

У залі засідань міськради 24 травня відбулося зібрання громадьської ради "За майбутне Славутича", під керівництвом Володимира Удовиченка.

Це перше засідання ради з моменту повномасштабного нападу на Україну російських війск. Головним гаслом роботи ради можна вважати рядки з вірша:

  "Славутиче мій, живу з тобою і в тобі.

   Народжую далекоглядні мрії.

    А чи збудуться вони? –

    Так, бо випестини вони добрі надії і в безмежній вірі".

На початку засідання присутні хвилиную мовчання згадали Володимира Григовіча Щербину, Валентина Миколаевича Мельника, славутчан, які віддали свое життя за свободу і незалежность України.

Одне з найважливіших питань сьогодення в Славутичі - це транспортне сполучіння.  

Вичерпну відповідь на це питання дав перший заступник міського голови Виктор Шевченко.Він  охарактеризував стан шляхів та мостів у Чернігівський та Київській областях навколо Славутича, проінформував про сроки іх налагодженя. Окремо зупинився на сполученні Чернігів - Славутич автобусним транспортом, та окреслил стан робіт щодо роботи електропоіздів.

У Славутичі немає громадського транспорту, але присутніми  був разглянутий і стан місських доріг. Труднощі в тому, що не має бетоно-асфалного покриття, так як підприємство ще не почало своєї роботи.

Віктор Шевченко оголосив розклад автобусів. За його словами, з 25 травня в обласний центр Чернігівської області будуть ходити в прямому і зворотньому напрямку 6 рейсів.

Славутич – Чернігів: 6-00; 8-30; 9-45; 15-40; 17-00; 18-00.

Чернігів – Славутич: 6-30; 7-00; 7-45; 12-40; 16-00; 19-45.

 «Міський голова веде активні перемовини з головою Чернігівської обласної військової адміністрації про відновлення руху залізницею Чернігів - Славутич, а по можливості і проїзд потяга ІнтерSiti до Славутича», - сказав перший зам. 

Бронювання місць за попереднім записом: 0991418805 ( вайбер, телеграм).

0666836023.

В обговоренні питання взяли участь Лідія Леонець, Валерій Семенов, Олександр Жемчужніков, Людмила Любива, Олесандр Пантєєв, Олександр Демідов, Олександр Забірченко.

Наступною темою майбутнього засідання громадьської ради  Володимир Удовченко назвав медицинське обслуговання громадян.

 Вадим ІВКІН, член громадьської ради

Читайте також: Стало відомо, коли запрацює електропоїзд Славутич-Чернігів

Відео: ТБ "Медіадім"

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: