Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі стартувало голосування за перейменування об’єктів

У Славутичі стартувало голосування за перейменування об’єктів фото

У зв’язку з вторгненням рф та російською агресією, нагальним питанням постала зміна назв міських об’єктів. Тож 23 травня у Славутичі розпочалося електронне голосування за зміну назв об’єктів топоніміки нашого міста, яке триватиме до 1 червня 2022 року.

Про те, як і де можна проголосувати, роз'яснення надала Славутицька міська рада.

Проголосувати можна лише за один варіант назви у кожній категорії.

✅Як проголосувати:

1. Зайти на сайт https://gromada.slav.gov.ua/projects?budget=0%3A0

2. Авторизуватися у системі

- за допомогою BankID

- за допомогою логіна (телефона або номера паспорта) і пароля від «Громадського проекту», якщо ви вже зареєстровані в системі

- або електронного цифрового підпису

3. Коли авторизацію виконано, натиснути «Проєкти» – «Перейменування 2022» та обрати за допомогою фільтрів по категоріям по одному варіанту назви*, яка вам до вподоби, або внести свою пропозицію**.

✳️*Обираєте назву, яка вам сподобалась натиснувши кнопку «Проголосувати», коли відкриється сторінка з Вашим варіантом, у табличці справа ще раз натиснути «Проголосувати». Все, ваш голос прийнято!

✳️**Обираєте варіант «Ваша пропозиція» виконавши інструкцію, позначену *. Далі треба перейти за посиланням в описі проєкту та заповнити Гугл-форму вписавши свій варіант пропозиції.

✏️Для тих, хто не має можливості проголосувати онлайн, у приміщенні виконавчого комітету, каб. 415, працюватиме пункт прийому голосів. Час роботи: з 9:00 до 17:00, обідня перерва з 12:30 до 13:30. З собою мати паспорт або ID-картку.

📞Телефон для довідок: 3-00-11*175

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: