Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицький перевізник має намір пустити рейс до київської електрички

Славутицький перевізник має намір пустити рейс до київської електрички фото

Після повномасштабного вторгнення окупантів в Україну, багато доріг, мостів і звичних для нас шляхів, завдяки яким безперешкодно можна було дістатися будь-якого населено пункту, нажаль, зіпсовано. Складним залишається питання транспорту, палива, залізничного сполучення і логістики й у Славутичі.

Славутицька міська рада повідомляє, що з 25 травня відкривається автомаршрут, розрахований під прибуття електропотягів Київ-Чернігів-Київ.

"Виїзд в 6.00(людей буде збирати по місту від зупинки дрбринінський 1 біля міліції 5.45 далі вокзал і кінцева Талін 6.00), з Чернігова 7.45. А потім ввечері з Чернігова від неї забирати. З Славутича відправлення від Талліна 18.00 із Чернігова від стоянки біля автовокзалу в 19.45. Бронювання місць за попереднім записом т. 0991418805 (та в вайбері чи телеграмі за цим же номером) Ціна білету 100грн. Пробний виїзд в середу 25.05.22", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, міський голова Славутича Юрій Фомічев  раніше повідомляв, що ремонт залізничних колій розпочнеться 16 травня і триватиме 2-3 тижні. Потім буде налагоджено сполученя Славутича з Києвом через Чернігів завдяки залізничному транспорту.

"Ми працюємо над тим, щоб це був той потяг, що їздить до Чернігова, щоб він був наскрізним через Чернігів до Києва. Це буде логістика найзручніша до Києва, з урахуванням той автомобільної дороги, що є на сьогодні. Працюємо з цим. Сподіваюсь, що за три тижні електричка почне працювати", — розповів мер Славутича.

Як повідомлялося у ЗМІ, 19 травня залізницею за маршрутом Чернігів-Київ-Чернігів розпочав роботу двоповерховий електропоїзд Skoda. Свій перший рейс потяг розпочав з київського вокзалу в бік Чернігова о 9:26 (час прибуття – 12:35). Зворотно, з Чернігова, поїзд виїжджатиме о 13:00 (час прибуття – 16:17).

Потяг складається з 6 вагонів. На другому поверсі розміщуються місця першого класу, а на першому – другого класу.

Ціна квитків другого класу варіюється від 90 до 185 гривень, першого класу – від 290,47 до 316,50 гривень

Купе обладнані комфортними сидячими місцями. Є розетки, тому пасажир може підзарядити свої гаджети.

Також у 5 вагоні є буфет.

 

Фото з інтернету

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: