Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Увага! Славутицька рота охорони інформує

Увага! Славутицька рота охорони інформує фото

У зв'язку з підвищенням активності ворога у нашому регіоні, а також значному збільшенню ворожих безпілотних літальних апаратів, Командування Славутицької роти охорони ЗСУ звертається до громадян бути пильними, повідомляти про усіх підозрілих осіб.

Славутицька рота охорони ЗСУ нагадує, що під час дії воєнного стану ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ ВИКОРИСТАННЯ ДРОНІВ, усіх моделей та конструкцій!

У разі виявлення випадків порушення даної заборони, порушники будуть притягатися до відповідальності (адміністративна, кримінальна), а ДРОНИ будуть примусово ВИЛУЧЕНІ на потреби ЗСУ без жодних додаткових попереджень!

Також нагадуємо про запроваджені додаткові тимчасові режимні обмеження на території усієї Чернігівської області включно з м. Славутич:

❗ЗАБОРОНЕНО:

❌ НОСІННЯ ВІЙСЬКОВОЇ ФОРМИ, військового одягу цивільним населенням;

❌ будь-яке ПЕРЕСУВАННЯ ЦИВІЛЬНИХ ОСІБ у смузі місцевості ВЗДОВЖ ДЕРЖАВНОГО КОРДОНУ завширшки 1 км, окрім територій населених пунктів, які прилягають до державного кордону;

❌ до 20 км від державного кордону:

пересування осіб та транспортних засобів; проведення всіх видів робіт поза населеними пунктами – з 21:00 вечора до 06:00 ранку; рибальство, проведення різного роду відпочинку, плавання всіх видів плавзасобів на річках, озерах, інших водоймах;

❌ організація та здійснення ПОЛЮВАННЯ.

🤝 Просимо громадян з розумінням ставитися до вимог воєнного часу. Разом переможемо!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: