Завантаження ...

Зустріч голови Одеської ОВА Максима Марченка з бронзовим призером Ігор Нескорених-2022, капітаном 3 рангу, ексславутичанином, Олексієм Бобчинцем

Зустріч голови Одеської ОВА  Максима Марченка з бронзовим призером Ігор Нескорених-2022, капітаном 3 рангу, ексславутичанином, Олексієм Бобчинцем фото

З бронзовим призером Міжнародних спортивних змагань серед військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення, травми чи захворювання під час виконання службових обов’язків - Ігри Нескорених 2022 у Гаазі (Нідерланди) капітаном 3 рангу Олексієм Бобчинцем зустрівся голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.

Довідково: Олексій Бобчинець, офіцер Інституту Військово-Морських Сил, здобув бронзу з бігу на 1500 м, під час міжнародних спортивних ігор Invictus Games (Ігри Нескорених), які визначають роль Збройних Сил у нашому світі.

Розпорядженням Одеської обласної державної адміністрації за високі спортивні досягнення, за мужність та силу духу у захисті Незалежної України Бобчинець Олексій Олексійович був нагороджений цінним подарунком – наручним годинником Одеської обласної державної адміністрації.

Крім того, управління фізичної культури і спорту Одеської облдержадміністрації зі свого боку відмітило подякою капітана 3 рангу Валентина Ворону начальника фізичної підготовки і спорту Інституту ВМС за розвиток фізичної культури і спорту у регіоні, за особисту участь у фізкультурно-спортивній реабілітації захисників України.

Нагадаємо, капітан 3 рангу Олексій Бобчинець у 22 роки пішов захищати країну. Проходив службу у 137-му окремому батальйоні морськоі піхоти. Залишився без нижньої кінцівки, підірвавшись на протипіхотній міні в Павлополі. Завдяки спорту Олексій не зламався після важкого поранення, а навпаки почав фізично розвиватися. Олексій – виборов золото в марафоні морської піхоти у Вашингтоні та увійшов до збірної України на міжнародних змаганнях Invictus Games-2020, які цього року пройшли у Нідерландах з 16-22 квітня. Крім того Олексій брав участь у військовому забігу Military Run UA в м.Києв, у змаганнях із плавання тощо.

Слава Україні! Героям слава! Слава ЗСУ!

Читайте також Наш Олексій Бобчинець у фіналі «Invictus Games (Ігри Нескорених) у Гаазі (Нідерланди)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия