Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поспішайте творити добро, і воно повернеться вам сторицею, або Мрії збуваються!

Поспішайте творити добро, і воно повернеться вам сторицею, або Мрії збуваються! фото

Тиждень тому slavutych.info розповіли історію дванадцятирічної дівчинки зі Славутича, яка всі свої заощаджені кошти віддала на потреби ЗСУ.

Останні півтора року Лєра збирала кошти на ноутбук Lenovo. Щедрувала, співала, грала на бандурі, заощаджувала кишенькові кошти. Назбирала 8000 гривень. Та одого разу дівчинка прийшла з мамою в СПЦ і сказала, що має бажання віддати свої кошти на потреби бійців ЗСУ.

За рекомедацією директора Центру Віктора Одиниці, Лєра вибрала прилад нічного бачення та жилет-розгрузку. Це те, що на той час було найнеобхіднішим для наших захисників і, після покупки відправлено для них адресно.

Та не пройшло й тижня після цієї події, як з'явилася новина про те, що мрія дівчинки Лєри зі Славутича також здійснилась!

Про це повідомив Віктор Одиниця на своїй сторінці у facebook.

 

"Пам’ятаєте мою історію про дванадцятирічну славутичанку, яка збирали кошти на ноутбук, а потім купила на них прилад нічного бачення для бійців ЗСУ? Так от сьогодні вона віддала той нічник, а бійці натомість подарували їй комп’ютер, про який дитина мріяла. Тож дива трапляються!!! Цю країну перемогти неможливо!!! Слава нашим Героям і всім українцям!"

 

Ось такі ми, українці! Дякуємо дівчинці за її щедрість і добре серце! І вклоняємося нашим захисникам-чарівникам, адже вони і спраді здійснюють наші наголовніші бажання! Слава ЗСУ! СлаваУкраїні!

Читайте також: 12-річна славутичанка віддала заощаджені кошти на потреби ЗСУ 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: