Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Маємо заборгованість за теплопостачання - 70 млн грн", - Юрій Фомічев

"Маємо  заборгованість за теплопостачання - 70 млн грн", - Юрій Фомічев фото

Міський голова Славутича Юрій Фомічев запевнив, що  всі системи забезпечення життєдіяльності міста працюють у штатному режимі. Але по завершенню опалювального сезону, за отриману послугу за теплопостачання виник значний борг.

Про це він повідомив під час засідання виконавчого комітету 5 квітня.

 

"Опалювальний сезон у місті завершено. Маємо чималу заборгованість за теплопостачання, яка складає 70 млн грн. Борг накопився у результаті заборгованості населення та відсутності компенсації за різницю тарифів. Для підготовки до нового опалювального сезону розпочинаються планові ремонти", - підсумував Фомічев.

 

І в чергове нагадав населенню про важливість вчасної оплати за комунальні послуги.

Окрім того, міський голова зазначив, що бюджетні надходження зменшуються на 25-30%. Є об’єктивні проблеми з постачанням пального в країні. Не вдається поки що закупити асфальтобетонної суміші для ремонту доріг.

"Щодо відзначення 8,9 травня та до Дня міста, широкомасштабні заходи не плануються. Всі свята організуємо після Перемоги", - повідомив очільник Славутича.

Щодо загальної ситуації в країні, Юрій Фомічев сказав, що вона залишається складною і напруженою. Інтенсивні бойові дії відбуваються на Сході та Півдні України. Наносяться рф ракетні удари по нашим містам та критично важливим об’єктам інфраструктури країни. На окупованих територіях ворог намагається установити свій контроль. 

За його словами, від початку широкомасштабної російської війни з 24 лютого, понад 11 млн українців були вимушені покинути свої домівки. Аграрії отримали виклики, що стосуються посівної, збору врожаю і його зберігання. Не дивлячись ні на що, український народ боронить свою країну, отримує підтримку всього цивілізованого світу і впевнений у своїй перемозі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: