Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Якою буде погода на вихідні?

Якою буде погода на вихідні? фото

Метеорологи Укргідрометцентру попереджають про зміну погодних умов в Україні у вихідні, 30 квітня – 1 травня 2022 року. У низці регіонів країни очікується похолодання та заморозки.

У суботу та неділю, 30 квітня та 1 травня, в Україні очікується сонячна та суха погода. Вдень повітря прогріється до +20 градусів, однак у деяких областях синоптики Укргідрометцентру прогнозують похолодання із нічними заморозками.

У суботу, 30 квітня, на всій території України не очікується істотних опадів. Лише у східних та південних областях, а також у Карпатах можливі короткочасні дощі. Вдень повітря на Півдні та на Закарпатті прогріється до +19 градусів, в решті регіонів – до +12 градусів. Вночі стовпчики термометрів покажуть від +1 до +6 градусів.

У неділю, 1 травня, синоптики прогнозують суху та ясну погоду без опадів. Вночі у східних та північних областях на поверхні ґрунту заморозки від 0 до +3 градусів. Вдень повітря на Закарпатті прогріється до +20 градусів, в решті регіонів +13...+18 градусів.

У Славутичі у ці дні буде хмарно, без опадів. Температура повітря коливатиметься від +4 вночі до +14 вдень.

Нагадаємо, синоптики прогнозують в Україні зливи та грози. Температура повітря сягне +28 градусів. У деяких регіонах погода значно зіпсується.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: