Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Помер побитий МНСник з Чернобиля

31 січня в реанімації Чернігівської обласної лікарні помер 39-річний Павло Терещенко. Він працював водієм пожежної машини у Чорнобилі. Поховали його четвертого лютого. Без батька залишилося двоє синів.

31 січня в реанімації Чернігівської обласної лікарні помер 39-річний Павло Терещенко. Він працював водієм пожежної машини у Чорнобилі. Поховали його четвертого лютого. Без батька залишилося двоє синів. Старший — студент юридичного інституту. Молодший — одинадцятикласник.

Увечері 25 січня Павло пішов погуляти до кафе «Юність», що у Сосниці, і не повернувся. Непритомного, роздягненого, побитого, з сімома кульовими пораненнями, його знайшли під ранок. Спочатку потерпілого відвезли у райлікарню, потім — в обласну. Зробили трепанацію черепа, видалили величезну гематому. Чоловік був у глибокій комі.

Хто і за що побив і стріляв у Павла Терещенка? Сосничани родичам померлого називають різні прізвища. Проте минуло майже півмісяця.

— Тільки ввечері третього лютого затримали Сергія Трубу. У нього вилучили пістолет. Хто бив іще, не встановлено, — зітхає батько покійного Леонід Герасимович. — Кримінальне провадження відкрито за статтею 121 (умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті). Тим часом Сосниця гуде, що били і стріляли Павла місцеві мажори. Невже в черговий раз переможуть бабло і зло?

Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №6 (1448), відео ТРК "Дитинець" та Ігора Андрійченко





Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: