Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Центр надання адміністративних послуг відновлює свою роботу

Центр надання адміністративних послуг відновлює свою роботу фото

На даний час Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) у м. Славутич в повному обсязі надає послуги соціального характеру та послуги структурних підрозділів виконавчого комітету Славутицької міської ради (містобудування, архітектура, землевпорядкування, опіка та піклування, та інші).

Про це інформує заклад на своїй офіційній сторінці.

Як зазначається у повіідомленні, у зв’язку з тимчасовим не функціонуванням Славутицького відділу Державної міграційної служби України не проводиться оформлення паспортних документів, в тому числі щодо вклеювання до паспорта громадянина України фотокартки при досягненні громадянином 25- і 45-річного віку.

ЦНАП попереджає, що з технічних причин не відновлено доступ державних реєстраторів до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань та Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

УВАГА! На період дії воєнного стану в Україні, введеного Указом Президента України від 24.02.2022 № 64 “Про введення воєнного стану в Україні”, відповідно до статті 12 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні» та постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2022 № 165 послуги з питань реєстрації /зняття з реєстрації громадян НЕ НАДАЮТЬСЯ., - повідомляють у ЦНАП.

🔸️ Графік роботи ЦНАП у місті Славутичі:

Понеділок - п’ятниця: з 9.00 до 17.00

🔸️ Прийом здійснюється виключно за умови попереднього запису за телефоном: 0457929694, 0956061570 або реєстрації в електронній черзі на веб-сайті ЦНАП https://www.cnap-slavutich.com.ua/component/ttfsp/...

www.cnap-slavutich.com.ua ( https://www.cnap-slavutich.com.ua/component/ttfsp/...)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: