Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Підтримай сильнішого, допоможи слабшому

Підтримай сильнішого, допоможи слабшому фото

В цейскладний час для нашої країни, підтримк потребують і ті, хто захищає Україні від агресорів-агресорів рашистів, а також і ті, хто з різних поважних причин не може самотужки справитися з обиденними проблаемами. На допомогогу таким людям приходять працівники Центру соціальних служб.

🔸️Славутицьким міським центром соціальних служб з лютого по квітень 2022 року було зареєстровано 1065 внутрішньо переміщених осіб, з них 335 дітей. Організовано 794 видачі гуманітарної допомоги. ️Сім’ям надавалася інформація про соціальні послуги, діяльність організацій, установ та медичних закладів міста. Не дивлячи на те, що видача гуманітарної допомоги вже офіційно припинена, ️Центр соціальних служб продовжує опікуватися сім’ями з дітьми та людьми похилого віку, які потребують допомоги.

🔸️Внутрішньо переміщені особи продовжують прибувати до Славутича. Фахівці Центру надають послуги щодо реєстрації таких осіб та забезпечують їх необхідною підтримкою та допомогою. Завдячуючи тісній співпраці із Соціально-психологічним центром, такі родини забезпечуються необхідними речами: дитячими візочками, одягом, речами побутового вжитку, тощо.

У складний час випробування війною, ми маємо бути згуртованими, підтримувати та допомагати тим, хто цього потребує! Ми єдині! Слава Україні!

🔸️Адреса Центру соціальних служб: Московський кв-л,12.

Телефон: 3-01-80. 099 3795817.

Разом ми сила! Все буде Україна!🇺🇦

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: