Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич долучився до телемосту на підтримку України «Зупинимо війну»

Славутич долучився до телемосту на підтримку України «Зупинимо війну» фото

Щороку, 26 квітня, весь світ вшановує пам'ять ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. Традиційно, у цей день, Славутич долучається до заходів, які організовує японський проєкт Kids Guernika. У цьому році це був телеміст на підтримку України «Зупинимо війну».

🕊Учасники заходу, Хіросіма, Барселона, Сарагоса, Севілья, Нью Йорк і Славутич, стали однодумцями у заклику до миру в Україні.

🕊Kids Guernika – це міжнародний дитячий художній проєкт створення муралів. Ідея Герніки несе у собі заклик до миру, дружби народів та протистояння техногенним катастрофам.

🕊Метою цьогорічного заходу було змусити світ замислитися про долю дітей з України, що страждають від війни та живуть у страху, адже діти, які малювали Герніки, сподівалися жити у світі, у якому панує мир та гармонія. В цей день п’ять полотен Kids Guernika було виставлено у різних куточках світу, серед них була і Герніка, намальована дітьми Славутича.

🕊Дякуємо нашому справжньому другу, координатору проєкту Okiagari Koboshi Мінору Ватанабе за те, що завжди поряд із Славутичем, поряд з Україною. Ми разом! Ми переможемо! 💙💛

https://www3.nhk.or.jp/nhkworld/uk/news/backstories/1950/

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: