Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Їжу для чорнобильських собачок доставлено!

Їжу для чорнобильських собачок доставлено! фото

Фонд Clean Futures дякує всім, хто долучився до процесу доставки корму для бездомних тварин, що живуть у Чорнобильській зоні відчуження.

Про це повідомляє Clean Futures на своїй сторінці у facebook.

У фонді стверджують, що вони самостійно, без допомоги, не змогли б впоратись з доставкою їжі для тварин.

"Коли їжу  доставили на блокпост зони відчуження, Andrew Simon з допомогою Chernobyl Research Initiative Pomoc zvířatům UA / Допомагаємо тваринам UA та Contamination Zone,  потім її перевезли в різні райони цієї місцевості за допомогою @Stanislov Shekstelo, @S аша Рыбак, @Тіффані Фишер, @Валентини Одиниці і персоналу ЧАЕС ", йдеться у повідомленні.

Hermann Schuchewytsch повідомив, що разом Tiffany Fisher передали велику партію корму для собак персоналу "ДСП Чорнобильської АЕС" (дякую Станіславу Шекстело та Валентині Одиниці, які допомогли з організацією транспортуванням).

Всього це:

- понад 600 кг сухого корму для собак, наданого Clean Futures Fund та їхніми партнерами та привезеного сюди моїм колегою з ГР ДАЗВ Андрієм Симоном;

- кілька годівниць для собак;

- більше 20 коробок м'якого корму для собак і трохи котячого корму, які раніше привезла сюди Лала Тарапакіна;

ВЕЛИКУ подяку Hermann Schuchewytsch висловлює всім, хто надав все це та брав участь у логістиці — це все однозначно допоможе тваринам!

"Це частина щоденної роботи Волонтерського штабу Громадської ради ДАЗВ. Штаб був створений під час лісових пожеж 2020 року і продовжував діяти під час війни — спочатку в екзилі, а потім, як тільки земля була звільнена, — передислоковано назад на Дитятки.

Раніше ми відправляли їжу також у навколишні села, оскільки тут багато кішок і собак", - повідомляє Герман.

Фонд Clean Futures обіцяє і в подальшому надавати допомогу бепритульним тваринам, що мешкають у зоні відчуження.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: