Завантаження ...

Чорнобильська зона відчуження: зміни вже почалися

Чорнобильська зона відчуження: зміни вже почалися фото

Чорнобильська зона поступово оговтується від російської навали та розграбування. Ведеться робота по відновленню офісів та об’єктів зони, умов праці та життєдіяльності робітників підприємств.

Після окупації та виходу російських військ, завдяки Міністерство інфраструктури України та Київській обласній військовій адміністрації відбулося багато позитивних транспортних змін та покращився шлях в напрямку зони відчуження в тих місцях, де було пошкоджено дороги та підірвано шляхопроводи.

⚡ В рекордні строки бригади Група ДТЕК, докладаючи надзусилля, відремонтували лінії електропередач та не тільки в Чорнобильській зоні та на її стратегічно важливих об’єктах, а і в навколишніх населених пунктах.

📳 Щодо мобільного зв’язку. На території навколо ЧАЕС вже працює голосовий зв’язок «Lifecell». Але всі три мобільні оператори «Водафон», «Lifecel» та «Київстар» проводять ремонтні роботи, більшість базових станцій було пошкоджено окупантами.

🍝 В Чорнобилі відновлено харчування працівників підприємств.

📍 В місті організований спеціальний пункт з інтернет-доступом та голосовим зв’язком по IP.

🚻 Повноцінно запрацювали сучасні громадські вбиральні на КПП «Дитятки» та інші, які були побудовані нещодавно в рамках програми Президента України «Велике будівництво»

☢ Під час варварської окупації рашисти зруйнували пункти дозиметричного контролю на виїзді з 10- та 30-кілометрових ділянок Чорнобильської зони. На КПП «Дитятки» та «Лелів» було відновлено дію пунктів проходження дозиметричного контролю.

Зміни на краще вже почались!

☝ Про поліпшення та відновлення інфраструктури Чорнобильської зони будемо повідомляти й надалі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия