Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Які заходи у Славутичі заплановані щодо святкування Великодня?

Які заходи у Славутичі заплановані  щодо святкування Великодня? фото

На цьому тижні триває активна підготовка до свята Великодня. Щодо організації заходів відзначення цього свята у Славутичі, відбулася спільна нарада за участю представників місцевої влади, представників охорони правопорядку та священників.

Про це повідомив міський голова Славутича Юрій Фомічев.

Він нагадав, що у Київській області комендантська година триває з 22:00 до 5:00, яка на період відзначення Великодня скасовуватись не буде.

«Враховуючи комедантську годину, служба у церквах розпочнеться о 5:30. Освячення великодніх кошиків відбудеться десь через 2-2,5 години потому. Приблизно о 8:00», - повідомив очільник міста.

Він також зазначив, що у період дії комендантської години буде посилено контроль за правопорядком у місті. Саме тому звернувся до славутичан, не порушувати цей режим до 5 години ранку. Потому буде півгодини, щоб дістатися до церкви.

«Ми не плануємо перекривати автомобільну дорогу на цей період. Сподіваємось, що у нас удасться провести всі ці свята й уникнути безпечних моментів», - сказав Юрій Фомічев.

Але попередив, що війна ще не закінчилась, і ми маємо бути уважними і обачливими. Зазвичай, свята – це велике скупчення людей, що може приваблювати ворога. Тому велике прохання: зберігати спокій, бути уважними, дотримуватись умов воєнного стану і комендантської години.  А  якщо поміните щось  чи когось підозрілого, телефонуйте до відділення поліції: 2-15-41, 2-24-22 (дзвінки тільки зі стаціонарних телефонів) або 0956321804, 0680748918.

В єдності ми сильні! Слава Україні!

Олександра ЛАТИШЕВА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: