Завантаження ...

Славутицька міська рада: інформаційний бюлетень на 18 квітня 2022р.

Славутицька міська рада: інформаційний бюлетень на 18 квітня 2022р. фото

До вашої уваги інформація, яка щодня змінюється, є актуальною і важливаю для мешканців Славутича.

 Про лікарню та допомогу Славутицька міська лікарня працює в штатному режимі. Розпочався медичний огляд персоналу Чорнобильської АЕС. Працює Центр вакцинації. Хірургічне відділення проводить планові операції. Видача необхідних ліків здійснюється через сімейних лікарів. За час війни у місті народилося 29 дітей, з них 16 дівчаток та 13 хлопчиків.

  Славутичанин, який отримав важке поранення під час мітингу 26 березня, дякуючи безпосередній допомозі та участі народної депутатки України Ольги Василевської-Смаглюк, заступниці міністра охорони здоров’я Ірини Микичак, секретаря Славутицької міської ради Наталії Гантімурової, доставлений на лікування у норвезьку клініку міста Осло.

Про гуманітарну допомогу Завершується остання, четверта, хвиля видачі гуманітарної допомоги. Надалі гуманітарною допомогою будуть забезпечуватися славутичани, що перебувають у складних життєвих умовах. З продуктів тривалого зберігання буде сформований стратегічний запас для міста.

  Про правопорядок та комендантську годину Поліцейські Славутича за 10 днів задокументували 7 фактів роздрібної торгівлі підакцизним алкоголем та тютюновими виробами. Складені адміністративні матеріали скеровані до суду. У Київській області, у тому числі Славутичі, змінюється час комендантської години. З 17 квітня комендантська година триватиме з 22:00 до 5:00.

  Про міську толоку У Славутичі відбулася весняна толока. Прибрано загальноміські та прибудинкові території. У Талліннському кварталі висаджена алея з 18 лип.

  Про скасування додаткових вихідних у квітні та травні Статтею 6 Закону України "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану" призупинено дію статті 73 КЗпП щодо визначення святкових і неробочих днів. Тому 25 квітня, 2 та 9 травня є звичайними робочими днями, робота в які оплачується у звичайному порядку.

Про відновлення роботи Відновлюється робота торгівельних мереж міста. Запрацювали магазини, аптеки, банки, установи міста, пошта. До працюючих супермаркетів "АТБ", "Сільпо" додалися «Фора» та "Союз".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия