Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зустріч адміністрації ЧАЕС із персоналом другої зміни, що перебувала на окупованій станції

Зустріч адміністрації ЧАЕС із персоналом другої зміни, що перебувала на окупованій станції фото

Сьогодні — 12 квітня — у конференц-залі міського офісу ДСП "ЧАЕС" персонал зміни зустрівся з адміністрацією станції та міста Славутич.

Тимчасово виконуючий обов'язки генерального директора ЧАЕС Валерій Сейда привітав зміну з поверненням та відмітив мужність і героїзм кожного.

«Я захоплююся нашим персоналом. Люди добровільно погодилися поїхати на невизначений термін на обʼєкт, який окупований озброєними військами російської федерації. Це дійсно героїчний вчинок, що викликає повагу!», — наголосив Валерій Сейда.

За словами заступника директора технічного ЧАЕС з безпеки Олександра Новікова, не дивлячись на надскладні моральні та робочі умови, персонал продовжував дотримуватись усіх без виключення правил безпеки.

Наприкінці зустрічі чоловіча частина зміни висловила щиру подяку усім жінкам, які перебували з ними поруч — за моральну підтримку та неабияку стійкість, яку вони демонстрували під час окупації станції російськими військами.

Нагадаємо, 09 квітня у місто Славутич повернувся 51 співробітник Чорнобильської АЕС, який працював на майданчику станції під час її окупації військами російської федерації.

Відео: ТБ "МедіаДім"

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: