Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Адміністрація ЧАЕС шукає альтернативні шляхи для регулярної та безпечної ротації персоналу

Адміністрація ЧАЕС шукає альтернативні шляхи для регулярної та безпечної ротації персоналу  фото

У Славутич повернувся 51 співробітник Чорнобильської АЕС, з тих, які працювали на майданчику станції під час її окупації військами російської федерації.

Повідомляє Державне спеціалізоване підприємство "Чорнобильська АЕС".

Серед тих, хто повернувся:

— 40 працівників, які 20 березня погодилися поїхати на окуповану станцію для ротації

— 11 працівників, які працювали на станції з 23 лютого (в цілому їх зміна замість 12 годин тривала понад 1000).

Двох працівників, які знаходились на станції з 23 лютого, відправлено за місцем проживання до звільненого від загарбників Іванківського району.

❗️На цей час на майданчику Чорнобильської АЕС нема жодної людини з тих, що були на станції у момент її захоплення.

Із самого початку війни промисловий майданчик ЧАЕС відрізаний від міста Славутич. Автомобільні мости знищено, а залізничний маршрут через республіку білорусь — недоступний.

Адміністрація та відповідальні підрозділи ДСП ЧАЕС шукають альтернативні шляхи зробити ротацію персоналу регулярною та максимально безпечною.

Цього разу ротація проводилася з використанням автотранспорту ЧАЕС (як власного, так і орендованого), а також плавзасобу ДП «НАЕК «Енергоатом». Адміністрація ДСП ЧАЕС висловлює колегам подяку за надану допомогу!

Нагадаємо, що проєкт «Український свідок» прибув на Чорнобильську АЕС, щоб зафіксувати той безлад та мародерство, які влаштували російські окупаційні війська та залишили після відступу.

На відео — свідчення персоналу підприємства про злочини окупантів, які красномовно показують всю сутність армії загарбника

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: