Завантаження ...

Адміністративна відповідальність за незаконну торгівлю

Адміністративна відповідальність за незаконну торгівлю фото

За торгівлю підакцизними товарами (алкогольні напої та тютюнові вироби) без ліцензії та торгівлю товарами, які незаконним шляхом ввезені в Україну, наступає адміністративна відповідальність.

Про це попереджають у Славутицькій міській раді.

Та акцентують увагу на тому, що представники Національної поліції України пильно слідкують за дотриманням вимог законодавства України.

Нагадуємо також, що Постановою Кабінету Міністрів України від 6 березня №223, на період воєнного стану в Україні запроваджено контроль цін на низку позицій хліба, круп, борошна, олії, яєць, м’яса, овочів, цукру, ліків і пального. Контроль доручено обласним військовим адміністраціям разом з Національною поліцією, Держпродспоживслужбою та Держлікслужбою.

❗️Шановні славутичани, якщо ви стали свідками продажу товарів за завищеними цінами, повідомляєте про це за телефоном 0800 330 205. Попит породжує ціни, тому закликаємо вас не купувати товари по занадто високим цінам.

❎Звертаємося до суб’єктів господарювання, не допускати необґрунтоване підвищення цін на товари, які мають істотну соціальну значущість у період воєнного стану в країні.

☎️Контактні телефони поліції:

2-15-41 (дзвінки тільки зі стаціонарних телефонів)

2-24-22 (дзвінки тільки зі стаціонарних телефонів)

0956321804

0680748918

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия