Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чи буде перерахунок коштів за комунальні послуги?

Чи буде перерахунок коштів за комунальні послуги? фото

Мешканці Славутича все частіше ставлять питання щодо переахунку коштів за послуги, які в період воєнного стану не надавались або надавались не в повній мірі.

Пояснення щодо цього надали в КП " Житлово комунальний центр" м. Славутич:

В лютому, починаючи з 24 числа і до кінця місяця, фактично не надавалась послуга з прибирання приміщень загального користування, також з тієї ж дати було зупинено всі ліфти в м.Славутич. Решта послуг протягом лютого надавалися в повному обсязі. Перерахунок вартості за послуги, які не надавались, було здійснено в квитанціях за лютий місяць. Протягом березня також не надавалась послуга прибирання приміщень загального користування та простоювали ліфти. Всі інші послуги надавалися в повному обсязі. Через відсутність технічних можливостей (відсутність інтернет-зв'язку) здійснити перерахунок за березень, а саме - за прибирання приміщень загального користування, КП ЖКЦ не має можливості, але перерахунок буде здійснено протягом наступних періодів обов'язково. Наголошуємо, що в березневих квитанціях не включена плата за користування ліфтами.

Стосовно нарахування за придбання електроенергії для освітлення місць загального користування, повідомляємо наступне. Надавач послуги з розподілу ПАТ «Чернігівобленерго» з початку запровадження воєнного стану призупинив свою роботу та виставив рахунки КП «ЖКЦ» враховуючи середні показники споживання електроенергії по лічильниках комунального навантаження. Відповідно до умов договору ми повинні сплатити саме цю суму. Але наголошуємо, що перерахунок буде здійснено в наступних періодах за фактично спожиту електроенергію, відповідно до показників лічильників.

Дякуємо за розуміння!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: