Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ірландська місія порятунку для українських фермерів

Ірландська місія порятунку для українських фермерів  фото

Ірландець Томас Карпентер розпочав доставку надзвичайних постачань сільського господарства українським фермерам, днями він планує відправитися до Славутича.

Налякані західні лідери занепокоєні тим, що Росія навмисно націлена на спробу створити голод в Україні. Війська російського деспота Владіміра Путіна систематично знищують ферми та сільськогосподарську техніку, садистські загарбники проводять збочену політику випаленої землі України!

Томас Карпентер повідомив ірландському журналу «The Irish Sun», що українські фермери потребують  термінової допомоги.

«Ми маємо надати допомогу українським фермерам, важко повірити у те, що росіяни зробили з українськими фермерами. Машинні бази вибухають, трактори, все, щоб українські фермери більше не могли сіяти. Ми повинні допомогти людям, які є в Україні. Людям, які виїжджатимуть - допомагатимуть за допомогою програм для біженців.

Фермери забезпечують продовольство. Вони надають людям харчування, щоб ті залишилися живими. Тому ми повинні підтримувати життя фермера за всяку ціну. Якщо ми не продовжимо йти вперед, решта помруть.

Ось у чому полягає реальність. Ось чому ми фокусуємось на фермерстві. Ми можемо організувати логістику отримання цієї допомоги через кордон і безпосередньо фермерам, які її потребують».

Томас розповів, як фермери, яким він допомагає, були скалічені. А також повідомив, що саме робить він, щоб допомогти колегам в Україні.

«Північ країни знищено. Дорожня інфраструктура зникла, а мости підірвано. Вони борються там з першого дня постійно, доки росіянам не довелося відступити. Це переважно сільськогосподарська зона. Вони справді борються! У Славутичі у мене є одне виробництво з картопляного та овочевого обладнання (інженерія), інший проект – миття та упаковка картоплі для мережі супермаркетів Novus.

Що я роблю, то це надсилаю допомогу безпосередньо в ці області. Ми відправляємо їжу, таку як крупи, цукор, мука, чай, кава, легкі медичні товари. Сільськогосподарські поставки включають ветеринарне приладдя, генератори, водяні насоси та водяні шланги.

Ми перевозимо вантажі, і наш український транспорт вирушає на наш склад у селі на північ від Києва. Тут ми вивантажуємо та перезавантажуємо невеликі фургони та джипи та провозимо товари через ліси.

Ми купили вже старий автобус та два джипи. Ми завантажимо автобус гуманітарною допомогою у ці вихідні та відправимо його до Славутича. Потім ми відвеземо жінок та дітей назад на європейський кордон, потім перезавантажимося гуманітарною допомогою та повернемося та візьмемо більше жінок та дітей. Джипи принесуть допомогу, а також виступлять як безпека автобусу з жінками та дітьми», - розповів Томас «The Irish Sun».

За словами 51-річного інженера із сільського господарства Томас Карпентер, що керує основними агропостачаннями з Ірландії в Україну, головна мета цієї місії – допомогти людям, які залишились у цих районах. В основному фермери, тому що вони годують людей молоком, олією, сиром, пшеницею, щоб зробити борошно для хліба. Це дуже важливий сектор, який слід зберегти, оскільки вони підтримують життя багатьох людей.

Томас каже, що у нього є хороший партнер в Ірландії, який дбає про всю цю логістику, Пітер Сміт з Smith Vehicle Solutions. Вони спільно організували кампанію зі збору коштів, і будь-яка благодійність піде безпосередньо на надання допомоги нужденним. Пожертвувати на агро-місію можна тут - https://cutt.ly/nFrJK5A

Першоджерело за посиланням: https://cutt.ly/YFrF6vK

Громада Славутича висловлює щиру подяку Томасу Карпентеру за надзвичайну підтримку і допомогу!

Разом ми вистоїмо! Все буде Україна!

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: