Завантаження ...

У центрі Славутича з'явилась нова лабораторія

У центрі Славутича з'явилась нова лабораторія  фото

Задля зручності та безпеки людей під час воєнного стану Лабораторія клініко-біологічних досліджень Чорнобильського центру відтепер прийматиме населення у приміщенні за адресою Московський квартал, буд. 3, БПО "Сокольники" (вхід ліворуч від магазину "М'ясо-рибка", приміщення колишнього Ощадбанку).

Про це повідомляє Агенство регіонального розвитку м.Славутич.

Лабораторія клініко-біохімічних досліджень Чорнобильського центру надає наступні послуги:

  • ми завжди стоїмо на захисті інтересів наших клієнтів і готові розглянути будь-які пропозиції та зауваження;
  • ми завжди доступні до спілкування, до нас можна прийти або зателефонувати, внести зміни до переліку замовлених аналізів, проконсультуватися з приводу підготовки та здачі аналізу, зовнішніх і внутрішніх факторах, що впливають на отриманий результат, референтних значень для Вашого віку й т. п.;
  • всі аналізи проводяться на місці, виключаються можливі помилки при зберіганні й транспортуванні проби;
  • ми забезпечуємо короткий період виконання досліджень, можливість отримання термінового результату;
  • всі вимірювані зразки дублюються, чим забезпечується точність аналізу;
  • у нас є послуга виїзду додому до пацієнта для взяття крові у лежачих хворих і дітей з гіпертермією. В інших випадках питання виїзду додому потрібно узгодити, зателефонувавши до лабораторії. Якщо у лаборанта буде можливість – вам не відмовлять.

В лабораторії працює кваліфікований персонал, який володіє сучасними технологіями проведення досліджень, систематично підвищує свою  кваліфікацію, бере участь у конференціях і виставках, що гарантує надання послуг відповідно до сучасних міжнародних стандартів якості.

Саме для вашої зручності відділ клініко-біохімічних досліджень Державної науково-дослідної установи "Чорнобильський центр з проблем ядерної безпеки, радіоактивних відходів та радіоекології" надає широкий перелік послуг, із цінами на які ви можете орієнтуватись з прайсу 2022.

0957207883

Графік прийому: ПН-СР з 8:30 до 11:00.

Бажаємо міцного здоров'я! Разом переможемо!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия