Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поновлення інтернету у Славутичі очікується з дня на день

Поновлення інтернету у Славутичі очікується з дня на день фото

Як повідомив у своєму черговому вечірньому відеозвернення міський голова Славутича Юрій Фомічев, роботи по відновленню стабільного інтернет-сигналу мають розпочатися вже сьогодні.

Мер повідомив, що наразі вчора 6 квітня запрацював інтернет в кіноконцертному комплексі від "Укртелекому". На думку Юрія Фомічева це важливо, тому що там можуть наші студенти славутичани або ті, хто приїхав до Славутича і навчається онлайн, отримувати знання. В приміщенні комплекса облаштований коворкінг, там є крісла, вони достатньо зручні. Тож студентів запрошують приходити на цю локацію і користуватися послугами інтернет, слухати онлайн-заняття, спілкуватися з однолітками. Єдине прохання - взяти з собою навушники, щоб не заважати іншим. Але також слід розуміти, що за наявності великої кількості людей, швидкість інтернету в цьому місці може істотно зменшуватись.

Стосовно відновленні мережі від основного інтернет-провайдера Славутича компанії "Макет" міський голова повідомив наступне:

 

Ситуація по інтернету від компанії "Макет" залишається сталою. Ми чекаємо від військових спеціалістів розмінування території, на якій є обрив кабелю. Маємо інформацію стриманого оптимізму, що сьогодні-завтра це відбудеться. Але чекаємо.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: