Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Iнформаційний бюлетень Славутицької міської ради 6 квітня

Iнформаційний бюлетень Славутицької міської ради 6 квітня фото

Офіційна інформація та повідомлення від Славутицької мерії. Про третю хвилю гуманітарної допомоги. Про дорогу на Київ. Про комунальні послуги і ліфти. Про ротацію персоналу ЧАЕС. Про взяття на облік переселенців.

Про гуманітарну допомогу

7 квітня розпочинається третя хвиля видачі гуманітарної допомоги. Допомогу у цей день будуть отримувати ті, хто зареєструвався 19 та 20 березня. Нагадуємо, що треба взяти пакети!! Якщо ви забули дату своєї реєстрації, можете звертатися з 9.00 до 17.00 за багатоканальним телефоном: 0800 330 423
Дзвінки зі стаціонарних та мобільних БЕЗКОШТОВНІ.

Про виїзд зі Славутича

Відновлюється транспортне сполучення з Києвом. Але нагадуємо, що комендантська година триває до 6:00 7 квітня, просимо славутичан без потреби за межі міста не виїзджати. 

Про сплату за комунальні послуги 

Наші комунальні підприємства не припиняли свою роботу з початку воєнних дій. Закликаємо славутичан максимально сплачувати за спожиті комунальні послуги, щоб працівники могли отримати заробітну плату. 

Про ліфти

Розпочинається поетапний запуск роботи ліфтового господарства. Просимо мешканців надати доступ до ліфтових приміщень та не користуватись ліфтами в період дії комендантської години та під час оголошеної повітряної тривоги.

Про перейменування кварталів 

Найближчим часом буде запущене онлайн опитування для вивчення думки славутичан щодо зміни назви міських кварталів. 

Про ротацію персоналу ЧАЕС

Ротація відтерміновується на деякий час з технічних причин та логістики. Наразі питання вирішуються.

Про облік переселенців

Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради почало приймати заяви для оформлення видачі довідок про взяття на облік внутрішньопереміщених осіб. 
📞Запис на прийом у каб. 110 (1 поверх будівля Славутицької міської ради). Консультації за телефонами: 3-01-12, 0665635170.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: