Завантаження ...

«Серед майже 400-сот ув'язнених у підвалі школи було дві жінки-славутичанки», - Віктор Одиниця

«Серед майже 400-сот ув'язнених у підвалі школи було дві жінки-славутичанки», - Віктор Одиниця фото

Ще в перші дні війни ми розповідали про сміливих і рішучих славутичанок, які під ворожими обстрілами доставили найнеобхідніші речі, у тому числі й ліки, нашим бійцям на поле бою. Їхня автівка була пошкоджена, і дівчатам не вдалося добратися додому… Історію сміливих дівчат-славутичанок розповів Віктор Одиниця на своїй сторінці у facebook і попросив для них про допомогу.

Це про Ягідне

.. Серед майже 400-сот ув'язнених у підвалі школи було дві жінки-славутичанки. У перші дні війни вони добровільно возили із Соціально-психологічного центру ліки та їжу, які славутичани збирали для чернігівських бійців. Під час чергової поїздки їх авто попало під обстріл градів. На пошкодженій автівці вони доставили вантаж, але не змогли повернутися у Славутич. Міст був зірваний. Місяць у підвалі... Поряд з померлими сельчанами, які задихнулися від нестачі повітря... А зверху жирували "асвабадітєлі", бо заручники були для них надійним прикриттям.

Звертаюся до своїх друзів з України та із-за кордону і прошу фінансово підтримати двох героїчних славутичанок. Як мінімум - треба відремонтувати авто.

Це номер картки, на яку можна перерахувати кошти:

4441 1144 4084 8750 (Світлана).

Зі свого боку готовий надати всім, хто долучиться, будь-яку безкоштовну послугу.

Віктор ОДИНИЦЯ

Читайте також  "Сьогодні це мої герої! Герої-славутичанки!"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия