Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Олена Діденко: ніколи не була у Славутичі, але захоплююсь його жителями

Олена Діденко: ніколи не була у Славутичі, але захоплююсь його жителями фото

Художниця Олена Діденко, яка проживає у Іспанії, написала картину, що відображає події мітингу проти окупантів рф 26 березня у місті Славутичі. Фотографія, яка була розміщена на сторінці Славутицької міської ради у Фейсбук облетіла, без перебільшення, весь світ. Той день і славутичани, і вся Україна запам'ятають назавжди. Тоді ми твердо сказали НI окупантам і відстояли наше місто.

Художниця Олена Діденко, яка написала цю картину, киянка, Вона закінчила Українську академію образотворчого мистецтва і архітектури, а зараз працює, як художник, дизайнер і архітектор. Ми зв'язалися з майстринею і отримали короткий коментар мисткині щодо її роботи.

Так, дійсно, саме ця фотографія зі Славутича стала матеріалом для графіки. Я, як художник, обрала її, як відображення своїх поглядів на те, що відбувається. Зазвичай я фотографую сама і роблю роботи зі своїх фотографій. Ця серія графіки, яка називається "Все буде Україна" буде заснована на реальних подіях та фото з новин щодо цієї війни. Картина називається "Славутич, 26.03.2022", це акварель, папір. 

Я живу та працюю в Києві, хоча зараз територіально знаходжуся в Iспанії у Мадриді. Я ніколи не була у Славутичі, але захоплююсь його жителями. Цю картину я виставила на аукціон на інтернет майданчику "Сіль-Соль", половину коштів від отриманої суми переведу на підтримку ЗСУ.

До речі, можливо хтось із славутичан захоче придбати цю роботу? Було б чудово, якби ця картина лишилася в місті! Заявлена вартість роботи - 1600 грн. Ось посилання на цю картинку на інтернет майданчику для продажу: https://www.facebook.com/groups/3007159366031233/user/100001349709271.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: