Завантаження ...

Iнформаційний бюлетень Славутицької міської ради 5 квітня

Iнформаційний бюлетень Славутицької міської ради 5 квітня фото

Офіційні новини та повідомлення від славутицької мерії. Про наших військовополонених. Про збір благодійних коштів. Про інтернет у Славутичі. Про впорядкування міста. Про переселенців. Про тепло.

Питання №1 - наші військовополонені

Маємо підтверджену інформацію від Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, шо наші хлопці включені в списки на обмін. Чекаємо на їх повернення додому. 

Про збір благодійних коштів

За весь період зібрано майже 570 тис грн волонтерської допомоги на пальне, з них 182 тис вже витрачено і 397 тис залишається на картці. Якщо буде суттєвий залишок, одна з ініціатив - перерахувати кошти сім’ям наших загиблих Героїв. 
На рахунок благодійного фонду «Славутич. ЧАЕС. Розвиток» надійшло 460 тис грн і майже 12 тис євро, які можуть витрачатися на потреби міста. Дякуємо всім, хто долучався до збору коштів. 

Про Інтернет 

Очікуємо, що з’явиться Інтернет від ТОВ «Макет» та будуть підключені сервери Укртелеком, щоб школярі та студенти могли навчатися онлайн. Також з появою Інтернету відновиться робота банківської системи. 

Про впорядкування міста 

Звертаємося до славутичан, спільно з управляючими компаніями організуватися та прибрати у своїх дворах місця, де готувалась їжа. За декілька тижнів буде організована велика міська толока для прибирання загальноміських територій. Якщо під час прибирання ви помітили підозрілі предмети, повідомляйте за телефоном 0800 330 205. 

Про прийом переселенців

 Очікуємо на приїзд у місто внутрішньопереміщених осіб і звертаємося до славутичан, у кого є можливість надати житло, телефонуйте 0800 330 545.

Про опалювальний сезон

Цього тижня місто буде забезпечено теплопостачанням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия