Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицькі учні продовжили навчання

Славутицькі учні продовжили навчання  фото

У Славутичі відсьогодні розпочався освітній процес у закладах загальної середньої освіти, Палаці дітей та молоді.

Про це повідомили у Славутицькому управлінні освіти і науки.

За словами очільниці управління Людмили Живець, поки інтернет не стабільний, освітяни у своїй роботі використовують усі доступні засоби: і вайбер, і телеграм, і мобільний зв'язок та й не тільки.

«Ми розпочали потихеньку, будемо пробувати залучати дітей до навчання, і щоб була така психологічна підтримка для них. І наскільки це можливо, виконання освітніх програм», - розповіла Людмила Миколаївна.

Для учнів випускних класів по місцевому телебаченню будуть транслюватись минулорічні уроки, що залишились у запису. Потому будуть записані і нові відеоуроки за  іншими темами.  

«Я думаю, день-два не буде легко, дивлячись на те, який зараз у нас інтернет. Але обіцяють найближчим часом усе полагодити, тоді запрацюємо по своїй звичній схемі, яка уже відпрацьована у кожному закладі освіти для роботи за дистанційними технологіями», - зізнається пані Людмила.

Але така форма навчання останнім часом стала дещо звичною. Навіть для всіх учнів та вчителів, що виїхали з міста чи навіть України, такий спосіб роботи і навчання є доступним.

У закладах дошкільної освіти освітній процес поки що призупинено й надалі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: