Завантаження ...

Коротко із нарад Славутицької міської ради

Коротко із нарад Славутицької міської ради фото

4 квітня, міський голова Славутича Юрій Фомічев провів нараду із керівниками структурних підрозділів Славутицької міської ради та її виконавчого комітету, а потім з керівниками комунальних підприємств міста. Війна змінила мирне життя країни, міста. Ворог відступив, проте кордон із Білорусію не закритий. Головне наразі — відстояти Україну і завершити війну.

Цей рік буде важкий, війна зупинила економічний розвиток. Значна частина міських підприємств зупинили свою роботу, в результаті бюджет міста не наповнюється  у повному обсязі,  зменшена сплата податків. Верховною Радою України прийнято Закон «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», який вносить корективи у трудові відносини.

Очікуємо на приїзд жителів з міста Чернігова. Реєстрацію переселенців буде вести Центр соціальних служб для дітей сім’ї та молоді, допомагатимемо їм із розміщенням та наданням гуманітарної допомоги.

Відновлюється освітній процес у школах та закладах позашкільної освіти, КДЮСШ. З 4 квітня структурні підрозділи Славутицької міської ради та її виконавчого комітету працюють штатному режимі. Залишається проблема з доступом до Інтернету та реєстрів. Очікуємо на скоріше відновлення інтернет зв’язку. ТОВ «Макет» полагодить лінію, як тільки свою роботу виконають піротехніки. 

Комунальні підприємства міста працюють у штатному режимі. Місто забезпечено тепло та водопостачанням. Після зупинки котельні,  розпочнуться планові ремонтні роботи. На нараді обговорили питання низького рівня сплати за комунальні послуги, доставки персоналу до робочих місць, відсутності кваліфікованого персоналу.

З 5 квітня розпочнеться ПОЕТАПНЕ підключення ліфтів у житлових будинках міста. 

КП ЖКЦ розпочинає прибирання прибудинкових та загальноміських територій, у тому числі дров, що завозилися і місць, де мешканці готували їжу. Просимо жителів забрати власні речі з дворів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия