Завантаження ...

Інформація для славутичан та гостей міста

Інформація для славутичан та гостей міста фото

Про роботу ЗСУ у місті, комендантську годину, про військовополонених нацгвардійців, про торгівлю провіантом від виробника країни-агресора та її партнерів, про інтернет, готівку та гуманітарну допомогу від Славутицької міської ради.

Про роботу ЗСУ

У Славутичі Збройними Силами України обстежені міські об’єкти, які можуть бути потенційно небезпечними. Зафіксовано декілька місць. Очікуємо роботи піротехніків.

За межі міста, у ліс, виходити небезпечно.

Про комендантську годину

Триває подовжена комендантська година, яка завершиться 5 квітня о 6:00. У місті можливе перебування диверсійних груп. Діє посилений режим перевірки документів, тому при виході з дому обов’язково мати при собі документи. Також посилюється патрулювання по периметру міста.

Якщо ви помітили когось підозрілого, негайно телефонуйте 0800 330 205 цілодобово або 21541, 22422

Про військовополонених

Є непідтверджена інформація про неналежне ставлення до наших військових. Це питання піднімається на найвищих рівнях державної влади та контактних груп, які займаються обміном полонених.

Про торгівлю продуктами країни-агресора

Перетин кордону країни-агресора є незаконним, а торгівля цими продуктами є зрадою.

Закликаємо Славутичан не купувати продуктів країни-агресора! До наших магазинів уже підвозять продукти, їх кількість буде збільшуватись.

Про гуманітарну допомогу

Гуманітарна допомога по іншому паспорту не видається. Якщо член вашої родини, який був зареєстрований на гуманітрану допомогу, виїхав, треба перереєструватися за номером телефону 0800 330 423.

Наразі гуманітарної допомоги є в достатній кількості, вона стала кращої якості, з’явилися засоби гігієни. Нагадуємо, що з собою треба приности пакети!

5 квітня отримують гуманітарну допомогу ті, хто зареєструвався 28 березня.

Про Інтернет

Очікуємо найближчими днями, що у місті з’явиться Інтернет. У місці, де є прорив кабелю наразі працюють піротехнітики, як тільки вони завершать, лінію буде полагоджено.

Про відновлення роботи установ та підприємств

Цього тижня у місті повністю відновлюють роботу органи місцевого самоврядування, комунальні підприємства. Міський голова закликає бізнес та всіх, у кого є можливість, відновлювати роботу аби підтримувати економіку країни та міста.

Про готівку

Очікуємо завозу готівки від банків, що працюють у Славутичі.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия