Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зафіксовано першу смерть російського солдата від променевої хвороби

Зафіксовано першу смерть російського солдата від променевої хвороби фото

Згідно з даними,опублікованими Військово-медичною службою РФ, зафіксовано першу смерть променевої хвороби російського військовослужбовця, що побував у Чорнобилі.

Загалом госпіталізовано з такими ж ознаками близько сотні осіб, понад 70 – у важкому стані.

Наразі росіяни мають розуміти, що Путін загрожує всьому світу не лише Третьою світовою, а й новим Чорнобилем. Вже місяць, як Путін відправляє на нікому не потрібну загибель молодих росіян. Без необхідного військового досвіду, постачання та озброєння, втрати колосальні як особового складу, так і військової техніки.

Під час перебування у Чорнобилі потрібні були не просто військові, а й фізики-ядерники, фахівці, які б як мінімум допомогли уникнути опромінення персоналу, не кажучи вже про ядерну катастрофу. Не враховуючи цього, російські війська змушені були відступити від Чорнобиля не лише через активну оборону української армії, а й унаслідок величезних доз отриманого опромінення. Навіть ті, хто виживе після цього, наслідки матимуть не менші, ніж ліквідатори 80-х.

Білоруські джерела надають ще більше інформації про постраждалих російської армії в Чорнобилі. І додають отримані фотографічні та геолокаційні дані.

Радіація не знає кордонів та не відрізняє народи. І у разі ще більшої катастрофи від рішень Путіна, страждатимуть насамперед самі росіяни.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: