Завантаження ...

«На наступному тижні очікуємо завоз товарів у торгівельні мережі міста», - Юрій Фомічев

«На наступному тижні очікуємо завоз товарів у торгівельні мережі міста», - Юрій Фомічев фото

З початку війни Славутицький міський голова Юрій Фомічев щоденно звітує перед населенням, якою є ситуація в місті та що сталося за добу у Славутичі. 38-й день війни: яким же він був для нашого міста?

У своєму традиційному зверненні Юрій Фомічев повідомив, що зранку на майданчику Чорнобильської АЕС знову замайорів прапор України. І це радісна звістка.

 Але, нажаль, ми маємо полонених. Це військовослужбовці, які охороняли Чорнобильську АЕС, і під час окупації станції потрапили в полон. За попередньою інформацією в/о генерального директора підприємства Валерія Сейди, можливо їх вивезли до РФ.

«Ми робимо все необхідне, щоб  їх повернути додому», - запевнив очільник міста.

Міський голова повідомив, що у Вишгородському районі оголошена комендантська година, яка триватиме з 21:00 2 квітня до 6:00 5 квітня. У Славутичі умови будуть дещо послаблені. Працюватимуть магазини, аптеки, видаватимуть гуманітарну допомогу тощо. Але не можна буде полишати місто. Це небезпечно. За цим контролюватимуть представники міської поліції.

З’явилося сполучення Славутича з Черніговом. Найближчим часом до нашого міста приїдуть чернігівці, які через бойові дії в рідному місті втратили житло.

Міський голова звернувся до славутичан з проханням надати прихисток цим людям. У кого є така можливість, телефонуйте за номером 0800 330 545 з 9:00 до 18:00.

Також він повідомив, що вже через кілька днів у Славутичі планують відкрити магазини.

«На наступному тижні очікуємо завоз товарів у торгівельні мережі міста. Запрацюють банки, з’явиться готівка. Укрпошта нарешті зможе видати виплати готівкою пенсіонерам, які не мають банківських карток», - зазначив очільник міста.

Він також розповів, що у Славутичі виявили торгівельну точку, де намагалися продавати продукти харчування з білорусі – країни, яка є партнером країни-агресора, що бомбить і розстрілює українські міста.

Докладніше дивіться у відео зверненні Юрія Фомічева, за посиланням нижче

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия