Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Iнформаційний бюлетень Славутицької міської ради 1 квітня

Iнформаційний бюлетень Славутицької міської ради 1 квітня фото

Ворог відступає по багатьом напрямкам, в тому числі і з Чорнобильської АЕС. Окупанти вивезли з ЧАЕС славутичан-нацгвардійців, які були у полоні. Керівництво вищого рівня про ситуацію повідомлено, очікуємо на обмін наших хлопців. 

Про засідання громадської ради

Обговорили питання життєдіяльності міста.  Комунальні служби готуються до масштабного прибирання міста, після покращення погодних умов буде організовано загальноміську толоку. 
Міська рада працює над тим, щоб всі організації, які фінансуються з міського бюджету, отримали кошти на виплату заробітної плати. 
26 квітня, у день Чорнобильської трагедії, у Славутичі відбудуться традиційні міські заходи. 

Про гуманітарну допомогу

  • Продовжується друга хвиля видачі гуманітарної допомоги.
  • Нагадуємо, що з собою треба мати пакети!
  • Гуманітарні вантажі продовжують надходити до міста. Найближчим часом очікуємо більш широкого коридору для завезення допомоги більшими партіями. 
  • 2 квітня будуть отримувати гуманітатарку ті, хто зареєсрувався 23 березня у вказаний вам раніше час. 
  • Звертаємося до жителів міста, переселенців, хто ще не зареєструвався, будь ласка зареєструйтеся у з 9.00 до 17.00 у Центрі гуманітарної допомоги за телефоном 0800 330 423, навіть якщо ви не хочете отримувати допомогу, а тільки хліб.

Про готівку 

Питання на стадії вирішення. Сподіваємося, що найближчим часом вже зможемо виплатити славутичанам пенсії. 

Про евакуацію

Наразі узгоджених зелених коридорів для виїзду з міста немає. Люди продовжують виїзджати на власному транспорті, або з допомогою волонтерів. Для запису на евакуацію з 9:00 до 18:00 працює телефон 0800 330 545. 

Розвіюємо фейки!

У магазині «Сільпо» НЕ ПРОДАЄТЬСЯ ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА! Українська мережа «Сільпо» завозить продукти у місто невеликими партіями, з власної ініціативи. 
Продаж гуманітарної допомоги - це кримінальний злочин. Якщо вам відомі такі випадки, просимо повідомляти за телефонами 2-15-41, 2-24-21, 0800 330 205.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: