Завантаження ...

Окупанти, які рили окопи в Рудому лісі, заслуговують на премію Дарвіна – Верещук

Окупанти, які рили окопи в Рудому лісі, заслуговують на премію Дарвіна – Верещук фото

Віце-прем’єр-міністерка Ірина Верещук вважає, що російським окупантам, які рили окопи в лісах на Чорнобильській атомній електростанції, варто присудити "премію Дарвіна". Через це вони отримали велику дозу радіації та суттєво погіршили своє здоровʼя на роки.

Про те, що окупантів масово привозять з Чорнобильсської зони в радіологічний центр у білоруському Гомелі, ми повідомляли раніше. Йолопам навіть не прийшло на думку, що охоронна зона навкруги Чорнобиля створена не просто так. Не прийшло це на думку ані офіцерам, які віддавали наказ свторювати фортифікаційни споруди у Рудому лісі та маневрувати на танках, ані рядовим солдатам, які ці накази виконували.

Віце-прем’єр-міністерка Ірина Верещук у своєму повідомленні зазначила:

 

"Вважаю, що російські військовослужбовці, які рили окопи в лісі в зоні відчуження Чорнобильської АЕС, цілком заслуговують бути номіновані на Премію Дарвіна цьогоріч. Бо вони добровільно отримали такі дози радіації, наслідки яких їм будуть пояснювати лікарі в спеціальних захисних костюмах. Це той випадок, коли ворог вселяє жах через тирсу у нього в голові"

 

Премія Дарвіна — це віртуальна щорічна премія, яку присуджують особам, які найбезглуздішим чином загинули або втратили здатність мати дітей і таким чином позбулися можливості зробити свій внесок у генофонд людства. Номінанти мають забезпечити свою дурну смерть самостійно та в оригінальний спосіб.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия