Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Інформаційний бюлетень Славутицької міської ради: оновлення на 30 березня

Інформаційний бюлетень Славутицької міської ради: оновлення на 30 березня фото

Головні новини та офіційні повідомлення від Славутицької міської ради. Про гуманітарку, правопорядок у місті, хліб, молоко, багатоканальні телефони, зелений коридор, обмін полонених, фейки.

На початку бюлетеня наведемо пряму мову славуцького міського голови Юрія Фомічева щодо поточної ситуації в місті:

 

«З 26 березня, після вторгнення російських окупантів у місто, Славутич живе фактично в умовах окупації. Окупанти, під наглядом представників нашої громади оглянули адміністративні та інші будівлі на предмет наявності зброї і забралися з міста геть. Звертаю увагу, що представники громади виконували функцію нагляду з метою недопущення мародерства та псування власності громади та фіксації випадків у разі такого прояву. Наголошуємо, -  жодної співпраці з окупантами ми не ведемо та жодної допомоги не приймаємо!!!
Наразі ворожі війська покинули місто і їх немає на околицях Славутича. Ми продовжуємо працювати в цих непростих умовах та забезпечувати наших людей всім мінімально необхідним для життя».

Iнші повідомлення

📌 У зв’язку з тимчасовим припиненням діяльності поліції, функцію охорони правопорядку взяла на себе Добровільна народна дружина спільно з ветеранами МВС. ТЕЛЕФОН 0800 330 205 ( аварійна служба та правопорядок) працює цілодобово.
Ми вистоїмо разом!

📌 31 березня розпочинається друга (повторна) хвиля видачі гуманітарної допомоги. Допомогу у цей день будуть отримувати ті, хто зареєструвався 19 та 20 березня. Нагадуємо, що треба взяти пакети!! Якщо ви забули дату своєї реєстрації, можете звертатися з 9.00 до 17.00 за телефоном: 0800 330 423. Станом на 29 березня видано 6336 гуманітарні пакети, на 30 березня записано 690. 

📌 Запрацювала система видачі хліба. 

📌 Дякуючи спонсорській допомозі ІТ компанії, що надає допомогу у придбанні молока для соціально-незахищених жителів міста та придбанні пального, ціна на молоко буде становити 15 гривень. 

📌 Дякуючи технічному директору компанії «Бінотел», почали працювати багатоканальні телефони: 
0800 330 205 Аварійна служба та правопорядок цілодобово. 
0800 330 423 Гуманітарна допомога Славутич з 9:00 до 17:00
0800 330 545 Евакуація населення Славутич з 9:00 до 17:00
Дзвінки зі стаціонарних та мобільних БЕЗКОШТОВНІ. 

📌 На найвищому державному рівні відпрацьовується питання надання для Славутича зеленого коридору. 

📌 Славутицькою радою направлені листи до Військової адміністрації Київської області та Президента України щодо обміну наших військовополонених військової частини 3041 та бійців Територіальної оборони, що захищали Славутич. 

📌 Розвіюємо фейки! Ніякого збору коштів на Територіальну оборону Славутича не здійснюється.

👏🏼 Шановні славутичани, дякуємо за вашу активність!
Достатню кількість волонтерів по даним напрямкам уже знайдено, подальший набір зупиняється. 
Зі Славутичем в серці 💙💛

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: