Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Оновлення від Славутицької міської ради: Гуманітарна допомога, робота колцентру та життєдіяльність міста

Оновлення від Славутицької міської ради: Гуманітарна допомога, робота колцентру та життєдіяльність міста фото

Головні новини і офіційні повідомлення від Славутицької міської ради. Про гуманітарну допомогу, хліб, роботу колцентру, фейки, зелений коридор, дитяче харчування, ліки, життєдіяльність міста.

✅ ПРО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

Станом на 28 березня видано 4334 пакети гуманітарної допомоги. У зв'язку з останніми військовими подіями навколо міста,  відбувся збій у доставці гуманітарної допомоги, тому просимо із розумінням поставитися до наповнення пакетів. Трошки терпіння. Наразі робота по доставці продуктів харчування та ліків відновлюється.

✅ ПРО ХЛІБ

З 28 березня хліб у місті продаватиметься по талонах, які видавалися при отриманні гуманітарної допомоги. Приходити треба у вказане у талоні число та магазин. Система продажу хліба тільки налагоджується, просимо з розумінням поставитися до цього процесу.

✅ ПРО РОБОТУ КОЛЦЕНТРУ

Сьогодні, 28 березня, дзвінки приймаються до 17:00. Реєстрація жителів міста на отримання гуманітарної допомоги триває. Поки всі мешканці не зареєструються та не отримають перший пакет гуманітарної допомоги, другий пакет видаватися не буде.

✅ ПРО ОФІЦІЙНУ ІНФОРМАЦІЮ

Війська РФ вийшли за межі міста. Жодної співпраці з окупантами, у тому числі у питаннях надання гуманітарної допомоги та зелених коридорів, НЕ ВЕДЕТЬСЯ. Наразі поширюється багато фейкової інформації. Просимо  довіряти тільки офіційній інформації, яка розміщується на сторінці  фесбук, телеграм каналі "Славутицька міська рада", вайбер групі "Славутич".

✅ ПРО ЗЕЛЕНИЙ КОРИДОР

Запровадження зеленого коридору тільки обговорюється. Збирається інформація про кількість бажаючих виїхати з міста, відповідно про замовлення необхідної кількості автобусів. Ведеться мова про виїзд із Славутича до залізничного вокзалу Києва.

✅ ПРО ДИТЯЧЕ ХАРЧУВАННЯ

Батьки малят від 0 до 3 років отримують дитяче харчування, підгузки у відділенні 2 Нової пошти. (Белгородський квартал) з 9:00 до 15:00.

✅ ПРО ЛІКИ

Якщо є потреба у ліках звертайтеся до сімейних лікарів. Ліки є у обмеженій кількості. Вже завезені інсуліни. Доставка медичних препаратів буде продовжуватися.

✅ ПРО ЖИТТЄДІЯЛЬНІСТЬ МІСТА

Комунальні служби забезпечують тепло та водопостачання. Звертаємо увагу на заощадливе використання ресурсів. У запасі кожного повинна бути вода та заряджені гаджети.

💙💛 Шановні славутичани, зберігаємо спокій. Допомогаємо один одному. Тримаємося!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: