Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міський голова Юрій Фомічев звернувся до славутчан

Міський голова Юрій Фомічев звернувся до славутчан фото

Міський голова Славутича на своїй сторінці у Facebook ввечері 25 березня розмістив звернення до славутчан, в якому запевнив, що вся команда міської влади продовжує ефективно виконувати свої повноваження. Мер закликав не сіяти паніку.

Вітаю друзі!

Нажаль, Інтернет не стійкий, тому текст (відео може згодом дійде)

Сьогодні в Славутичі було важко!!!

Наші захисники тримали оборону, мужньо і самовіддано ! Але у нас точно не рівні сили! Наша ТрО, протистоїть армії загарбника! І наші хлопці справжні герої! Дякуємо ЗСУ за артирілійську підтримку!

Нажаль, ми маємо наших загиблих…

Кількість і хто це - уточнюється!

Щодо того що мера (міського голови) немає і він втік…

Перестаньте розганяти фейки і паніку!!! Ми всі працюємо!!! Працюємо дистанційно, кожен на своєму місці і всі єдиною командою! Міський голова має свої завдання і виконує їх в чіткій координації з обласним штабом!

Ми маємо чимало викликів і повинні реагувати на них: це і оборона - де працює наше ТрО в координації з ЗСУ! Це гуманітарна складова! Як забезпечити населення всим мінімально необхідним ?! Як налагодити логістику (бо на складах вже є що забирати!). Як організувати видачу в період бойових дій! Тому, найближчим часом ми спробуємо змінити систему забезпечення гуманітарної допомоги (саме видачу) і, можливо, зробимо її адресною!

Завтра продовжуємо роботу кол- центру Гуманітарного штабу. Будемо намагатися прийняти якомога більше заяв!

Ну, а колобористам, які так хочу знати де знаходиться міський голова і його сім’я я відповім - ми вас всіх зафіксували і після нашої перемоги точно за це спитаємо! Бо цей сценарій (вплив окупантів на мерів та родини) вже всім відомий!

А для славутичан і хто знайшов захист в нашому місті - міський голова з громадою і працює для громади! І не важливо де це відбувається: в кабінеті виконкому, в підвалі в укртті, чи може, взагалі в лісі (але точно не в Польщі, чи куди ви там ще любе е мене відправляти). Важливе не місце, а те, що ти робиш! А у нас працює справжня команда з професіоналів і волонтерів! І ми вже, всі разом!, підримуємо Славутич більше місяця в умовах практично повної ізоляції!!!

Прошу всіх зберігати максимально можливий спокій! Без потреби, зайвий раз не покидати свої домівки! Вживати максимально можливих заходів безпеки!

Тримати зарядженими гаддети та мати запаси води!!! Допомагати один одному!

P.S.

І щодо нагороди: я не повинен коментувати рішення Презедента України - бо це його рішення! Але, вважаю, що це нагорода має бути нашим хлопцям з ТрО, це вони мужньо боронять місто!!!

А мені ще треба багато попрацювати для такої нагороди! Ми маємо утримати місто!

Тихої ночі, Славутич.

Все буде Україна!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: