Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міська влада Славутича забороняє жителям пересуватися містом

Міська влада Славутича забороняє жителям пересуватися містом фото

Причиною такої заборони стала ймовірна присутність ворожих снайперів. 24 березня російскі окупанти почали обстріл блок-постів навколо Славутича, таким чином реальні військові дії прийшли і в наше місто

Міська влада Славутича в Київській області заборонила жителям пересуватися містом.

Про це повідомляє прес-служба Славутицької міської ради.

"Терміново, всім забороняється пересуватися по місту, в тому числі їздити на автомобілях. Працюють снайпери", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 24 березня російські окупанти обстріляли блокпост в Славутичі. Про це ввечері 24 березня повідомив мер міста Юрій Фомічев.

"Сьогодні був важкий день. Ми майже відчули на собі, що таке війна з бойовими діями. Був обстріляний наш блокпост. Просування противника в наш бік не відбулось, але ми розуміємо, що він поряд і все дуже непросто", - сказав він.

Також він повідомив, що наразі жодних коридорів із міста немає і виїзд із міста неможливий. Так само важка ситуація із підвозом продуктів і гуманітарної допомоги, оскільки місто заблоковане. Водночас жодних коридорів із міста немає і виїзд із міста неможливий. Так само важка ситуація із підвозом продуктів і гуманітарної допомоги, оскільки місто заблоковане.

Раніше на Київщині цивільним заборонили відвідувати ліси на період війни. Українців попередили про небезпеку протитанкових, протипіхотних мін, а також мін-пасток з розтяжками, що залишають ворожі війська.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: